Lenovo: de Vibe-serie komt in april 2016 aan in Italië

Lenovo-gevoel

Volgens enkele uitspraken gedaan aan de Panorama krant door Gianfranco Lanci, president van het Chinese bedrijf Lenovo, ha affermato che de terminals van de Vibe-serie komen officieel aan in Italië.

De Vibe-reeks komt vanaf april 2016 naar Italië

Hier is een fragment uit het interview: "In het volgende fiscale jaar zal het starten in april, 2016, we gaan alle grote ketens binnen, zelfs met de Vibe-serie van onze smartphones. Er zijn onderhandelingen gaande met mobiele operatoren om onze producten op een serieuze, massieve manier voor te stellen."

Motorola lenovo

Het is de bedoeling van het bedrijf om zijn commerciële dekking uit te breiden, mede dankzij de recente acquisitie van Motorola, dankzij welke Lenovo het zou op een meer invloedrijke manier bij het Italiaanse publiek kunnen worden geplaatst, door op een bepaalde manier gebruik te maken van de reputatie van het veel bekendere Amerikaanse bedrijf.

"We zullen het aanbod uitbreiden tot alle marktsegmenten: Moto hij spreekt dat aan Medium-High, Vibe alle middellaag. We streven ernaar om binnen twee jaar de derde wereldranglijst in de sector te bereiken."

project_tango

Tijdens de rest van het interview werden ook andere onderwerpen besproken, waaronder de smartphone die tussen Lenovo en Google wordt geboren, die deel zal uitmaken van de project Tango, of het Google-project dat met behulp van een speciaal systeem van camera's en sensoren in staat is om de omgeving vast te leggen en deze in digitale vorm weer te geven, zodat u een echt 3D-toewijzing van interieurs, waar gebruikers zelfs rond kunnen lopen, met behulp van camera's om hun positie in kaart te brengen.

Het zal interessant zijn om te evalueren hoe Lenovo de Moto-serie gaat gebruiken: zal het de afdruk behouden die Motorola de afgelopen jaren heeft aangenomen, of zal het besluiten het meer eigen te maken door zijn softwareoplossingen te integreren?