Motorola Moto 360: update voor Android M komt aan voor de 1-generatie

Motorola Moto 360
OnePlus Nord N10

De getarreerde smartwatch Motorola, The Motorola Moto 360 van 1 ° generatie, ontvangt het binnen deze uren de update van Android Wear naar versie 6.0.1 op basis van het nieuwe besturingssysteem Android Marshmallow.

Motorola Moto 360: de Motorola 1 generatie smartwatch is geüpdatet naar Android Marshmallow

Android 6.0 Marshmellow

De innovaties die door de update worden geïntroduceerd, zijn zeer talrijk en variëren van het opnemen van de nieuwe functie doses, wat helpt om de levensduur van de batterij van de wearable te behouden, tot tal van optimalisaties die in het algemeen betere prestaties van de Moto 360.

Hieronder stellen we de changelog voor:

Ondersteuning voor nieuwe talen:

  • Mandarin (Taiwan)
  • Kantonees (Hong Kong)
  • Indonesisch (Indonesië)
  • Pools (Polen)
  • Duits (Nederland)
  • Thais (Thailand)

Deze nieuwe talen worden getoond in de "Taalselectie" voordat de Moto 360 met je smartphone. Als de apparaten al zijn verbonden, is het nog steeds mogelijk om de apparaattaal te wijzigen met een van die voorstellen. Om te worden onderstreept dat wanneer het Moto 360 verbinding maakt, wordt de smartwatch-taal gesynchroniseerd met de telefoontaal.

Doze mode

Introductie van de Doze mode. Het is een nieuwe slimme functie die de levensduur van de batterij van de smartwatch behoudt: herkent wanneer het Moto 360 het is inactief en schakelt automatisch over naar een diepe slaapstand. Hoe werkt het? Wanneer de smartwatch niet in gebruik is, de Doze mode beëindigt alle onnodige backround-processen om het verbruik te optimaliseren.

Dimmen weergeven

Het helpt het batterijverbruik te verminderen en biedt meer privacy door het scherm van het apparaat uit te schakelen of over te schakelen naar de "Ambient" -modus als de functie "Scherm altijd aan" is ingeschakeld.

Apps-machtigingen 

Nu hebt u meer controle over wat u via de apps kunt delen. Met het nieuwe toestemmingsmodel is het mogelijk om de autorisaties op elk moment in het instellingenmenu te wijzigen.

Nieuwe gebaren

Voeg nieuwe bewegingen toe om door de schermen te navigeren.

Datum en tijd

U kunt nu de datum, tijd en tijdzone aanpassen, ongeacht de smartphone-instelling.

Verbeterde Bluetooth-hoofdtelefoonaudio 

Er zijn verbeteringen geïntroduceerd die audiogeluid verminderen bij het luisteren naar muziek via een Bluetooth-headset terwijl het apparaat onderweg is, zoals tijdens het wandelen of werken.

Bugfixes

De update brengt verschillende optimalisaties met zich mee om de stabiliteit en prestaties van het apparaat te verbeteren.