Onder de accessoires die in de afgelopen periode meer succesvol zijn gebleken, is zeker de powerbank.

Maak gebruik van de steeds meer gepushte hardware van de nieuwste apparaten en formaten met een steeds dunner wordende dikte. De smartphones van vandaag verkeren vaak in een crisis voor een dag van intensief gebruik.

Vanuit dit oogpunt is de powerbank, nu verkrijgbaar met verschillende stroomsterktes, goed voor de dagelijkse problemen van onze smartphones.

Xiaomi: nieuwe 10.400 mAh powerbank wordt morgen gelanceerd in India!

Xiaomi, een bekend Chinees bedrijf dat smartphones en telefoonaccessoires maakt, heeft onlangs zijn nieuwe gepresenteerd powerbank da 10400 mAh van capaciteit.

Het nieuws dat we u willen melden, gaat over de lancering van de nieuwe Xiaomi Powerbank 10400 mAh in een van de snelstgroeiende markten zoals de Indiase.

Xiaomi Powerbank 10400 mAh

De nieuwe generatie van de powerbank Xiaomi verbetert aanzienlijk vanuit het oogpunt van grootte, dankzij een substantiële technische update. In feite hebben de geïntegreerde batterijen een ondergaan vergroten del 30% met betrekking tot de densità, vergeleken met één verlagen del 21.4% del totaal volume, waardoor de powerbank extreem dun en comfortabel is om te dragen.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om het te gebruiken als leverancier voor interne batterijen bij de powerbank de Koreaan LG, producent van modules ad hoge dichtheid. De afmetingen van het accessoire zijn zeer beperkt in 91 x 60.4 x 22 mm dik.

De prijs waarvoor het Xiaomi Powerbank 10400 mAh in India is 107-yuan, ongeveer 14 euro tegen de huidige wisselkoers. Hetzelfde in Chinain plaats daarvan wordt voorgesteld om 69-yuan, ongeveer 9.44 euro al huidige wisselkoers om in te kleuren argento e 79-yuan, ongeveer 10.81 euro al huidige wisselkoers daarvoor goud e rood.

Wat vindt u van deze nieuwe powerbank voorgesteld door Xiaomi?