Analist: Xiaomi heeft meer dan 14 miljoen smartphones verkocht in de Q1 2016

Xiaomi - Gearbest aanbiedingen

Negli ultimi anni, Xiaomi is erin geslaagd om geweldige resultaten te behalen, niet alleen voor geproduceerde smartphones, maar ook voor andere zeer interessante apparaten zoals smartband Mi Band 1S Pulse of de tablets van de serie Mi Pad. Xiaomi is een van de grootste smartphonemakers in China op dit moment en staat naast Huawei.

Het bedrijf is erin geslaagd om te verkopen 70 miljoen smartphone vorig jaar dit alles een discreet succes maken, ondanks de voorspellingen van 80 miljoen eenheden. Het bedrijf is van plan deze resultaten te verbeteren in de 2016 en het zal zeker veel benaderen of zelfs het doel overwinnen omdat het een aantal zeer interessante apparaten heeft geïntroduceerd.

Xiaomi behaalt uitzonderlijke resultaten

Een voorbeeld is de ik 5, top van het huidige assortiment geïntroduceerd in februari, maar ook de Redmi 3 Pro aangekomen poco lang geleden wordt het geleverd met enkele extra functies in vergelijking met de best-buy Redmire 3. Dat gezegd zijnde, het eerste verkoopverslag van de 2016 op Xiaomi is naar voren gekomen. De informatie komt rechtstreeks van Kevin Wang, een beroemde Chinese analist die voor werkt IHS-technologie.

Volgens Mr. Wang, Xiaomi ze wist te verkopen 14.8 miljoen apparaten in het eerste kwartaal, dit omvat ook verkopen buiten de Chinese markt.

Dit resultaat is hetzelfde als vorig jaar behaald, omdat het bedrijf erin geslaagd is goed te verzenden 14.98 miljoen apparaten in de Q1 van de XXUMX. Natuurlijk zijn het geen slechte resultaten, maar het zou beter kunnen met een waarschijnlijke stijging in de loop van de maand, vooral vanwege de aanwezigheid van het vlaggenschip Mi 5.

Onlangs hebben we dat ook ontdekt Xiaomi zou werken Max en Mi Note 2 welke in de tweede helft van dit jaar zou moeten worden aangekondigd.

Op zijn minst China e India zijn de belangrijkste markten van de reus, maar zullen er mee te maken hebben Huawei wat een groot voordeel is omdat het zijn apparaten wereldwijd verkoopt.

Eren