Eer 5C: nieuwe teaser bevestigt de officiële presentatie voor de 28 april

eer 5C

Het submerk Huawei, dat is Eren blijft praten over zichzelf en zijn nieuwe smartphone voor het middenbereik. We hebben het over eer 5C en de teaser die een paar uur geleden op het net is uitgebracht, bevestigt dat er nu een officiële presentatie van het apparaat aanstaande is.

Uit de nieuwe teaser is het duidelijk dat 5C officieel zal worden gepresenteerd tijdens het volgende evenement 28 april , en niet bijevenement van de 13 april zoals gesuggereerd door sommige geruchten. Uit de eerder vrijgegeven afbeeldingen is duidelijk dat het toestel zal worden uitgerust met een lichaam volledig in metaal en een ontwerp van de achteruitrijcamera dat heel anders is dan dat van zijn voorgangers.

Eer 5C-teaser

Zal eer 5C beschikbaar zijn in drie verschillende versies?

Volgens wat werd gerapporteerd door de Chinese nationale instantie voor "3C" -certificeringen, zijn er de afgelopen uren drie verschillende varianten van eer 5C klaar voor certificering, de codenaam van de laatste is respectievelijk NEM-TL00H, NEM-UL10 e NEM-TL00. Dus we zullen de lancering van niet één, maar drie versies van de nieuwe middenklasse verwachten?

De situatie is wat dit betreft nog niet erg duidelijk, de enige informatie waarover we beschikken betreft de processor die de nieuwe smartphone moet monteren, dat wil zeggen een Kirin Hisilicon 650terwijl het telefoongedeelte ook de verbinding ondersteunt LTE-catalogus 6