GizDeals: de beste aanbiedingen van de dag uit de verschillende winkels! #3

GizDeals

Goedemorgen en bentrovati-lezers en vrienden van GizChina.it voor deze nieuwe editie van GizDeals vandaag de dag, Zaterdag april 23.

Om niet het risico te lopen de aanbiedingen te verliezen die we gaan aanbieden, herinneren we u eraan dat het mogelijk is om het kanaal bij te houden Telegram van GizDeals of via het uitzendkanaal van WhatsApp. Met deze tools heeft u in realtime toegang tot alle kortingen, promoties en diverse aanbiedingen GearBest, TinyDeal, Amazone enzovoorts.

Hier zijn de beste GizDeals-aanbiedingen die voor u zijn geselecteerd!

De volgende aanbiedingen zijn voor u geselecteerd en kunnen beide beschikbaar zijn tegen een Europees magazijn dat met verzenden rechtstreeks uit China (aangegeven door middel van een specifieke formulering).

GearBest

TOMTOP

TinyDeal

MyEfox

Alles is voor vandaag, maar we zullen snel terugkomen met nieuwe kortingen en onmisbare aanbiedingen. We nodigen je nogmaals uit om te zorgen dat ik de GizDeals-pagina leuk vind Facebook en abonneer je op het kanaal Telegram of naar de uitzending van WhatsApp.