Lei Jun: nieuwe details over Xiaomi Max en Mi Band 2

Xiaomi-logo

Op de 2016-conferentie in China Green Company, de CEO van Xiaomi, Lei Jun, onthulde "per ongeluk" twee nieuwe informatie over de Mi Band 2 en op de Xiaomi Max. Onlangs had de bedrijfsvoorzitter gezegd dat de ik Max het wordt de grootste smartphone ooit gemaakt door het bedrijf tot nu toe en zal het daglicht zien Mei 10.

Naast het brengen van een scherm met een vrij brede diagonaal (het wordt verwacht 6.4 inch), een ander sterk punt zal de batterijcapaciteit zijn die zeker een aangename verrassing zal zijn. De afgelopen dagen is een eerste foto geplaatst met de Xiaomi Mi Max in werkelijkheid en het is mogelijk om een ​​deel van de voorkant te zien, uitgerust met een symmetrisch ontwerp.

Xiaomi Max

Xiaomi Mi Band 2: dit zou de eerste echte foto kunnen zijn

Lei Jun

Wat de 2 Mi Band betreft, het lijkt voor het eerst in een echte foto te zijn verschenen en het is zeer waarschijnlijk dat deze samen met grote smartphone. In het bijzonder, het nieuwe fitness tracker heeft een display waar het mogelijk is toon de tijd. Onder het scherm is er ook een knop dat we helaas zijn functie niet kennen.

Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat deze afbeelding is gemaakt door een opgenomen video met dezelfde Xiaomi Max. Natuurlijk zijn er alleen veronderstellingen omdat niets nog steeds officieel is en we zullen moeten wachten op de gebeurtenis van de 10 mei om de hele waarheid te ontdekken.