Pipo kondigt twee nieuwe Windows PC 10 | aan video

Naast de meest bekende merken zoals Microsoft, ASUS, Acer ed HP, er zijn er een paar OEM gebaseerd in China wie kan apparaten produceren die zijn uitgerust met Windows 10 echt uitzonderlijk. In het bijzonder hebben we dat gedaan pipo die de afgelopen jaren erin is geslaagd om apparaten aan te bieden die zeer gewaardeerd worden door de mensen en die een unieke vormfactor hebben.

Pipo KB1 en KB2: draagbare en revolutionaire pc's

Nu heeft het bedrijf twee nieuwe pc's geïntroduceerd die zijn geïntegreerd in toetsenborden. Een daarvan wordt genoemd Pipo KB2 en kan worden geclassificeerd als een kleine Persoonlijke computer waar de hardware is geïntegreerd in een opvouwbaar toetsenbord dat ook als een zaak fungeert. Het bedrijf heeft beide nieuwe exemplaren getoond PC-toetsenbord op de beurs Wereldwijde bronnen ad Hong Kong.

Pipo KB2
Pipo KB2

Il Pipo KB1 komt in twee versies: een met 2 GB RAM e 32 GB interne opslag en de andere met 4 GB e 64 GB. Bovendien zijn beide varianten uitgerust met een processor Intel Atom. De achterkant van het huis biedt een deur VGA en een HDMI om het op een monitor of tv aan te sluiten.

Bovendien wordt het apparaat geleverd met een batterij 6000 mAh ideaal voor alle gebruikers die de computer vrij willen gebruiken zonder stopcontacten. Echter, de KB2 het is nog unieker omdat het toetsenbord kan worden opgevouwen om het beter hanteerbaar te maken. Het apparaat heeft ook een processor Intel Atom gekoppeld aan dezelfde configuraties van het vorige model.

Pipo KB1
Pipo KB1

Hier is echter geen VGA-poort, maar we vinden er een HDMI voor de verschillende links. Naast Wi-Fi en Bluetooth, de WiDi-ondersteuning om de pc op het grote scherm aan te sluiten zonder het gebruik van kabels en een praktische batterij 2500 mAh. Pipo heeft de KB1 al beschikbaar gesteld voor aankoop in China, terwijl de KB2 zeer binnenkort in Japan zal aankomen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=E1IkT7x4zH8&w=560&h=315]
Eren