UMi Touch 2: komt met Helio X25 naar 160 euro?

UMI Raak 2 aan

Na het starten van deUMi Touch (waarvan we de onze voorstellen video preview en een eerste demontage), UMi hij zou heel snel terug kunnen komen met de nieuwe UMi Touch 2. Onlangs is het bedrijf teruggekeerd om op de markt te concurreren met een goedkopere versie met de naam UMi Touch X.

Het idee achter dit project is om alle mensen in staat te stellen een telefoon van goede kwaliteit en premium design te kopen. Op dit punt verwacht iedereen de opvolger van de aanraken en daarom hebben we vandaag een nieuw verlies in dit opzicht voor jou.

UMI Raak 2 aan

UMI Touch 2: veel kracht in een premium body

In het bijzonder zal de nieuwe generatie smartphoneseries officieel worden genoemd UMI Raak 2 aan en het wordt ondersteund door de processor MediaTek Helio X25, hetzelfde als we vinden op Voor Meizu 6 en de onlangs aangekondigde LeEco Le 2 Pro.

Het is een SoC die is samengesteld uit twee kernen Cortex A72 van 2.5 GHz, twee Cortex A53-kernen van 2 GHz en vier Cortex A53-kernen van 1.4 GHz en wordt ook vergezeld door de GPU Mali T880.

Een ander kenmerk dat voortkwam uit onze bron betreft de prijs die overeenkomt met 179,99 dollar, die in het huidige tempo grofweg zijn 160 euro. Blijf kijken om meer te weten te komen.

Wat denk je van dit nieuwe UMI-apparaat? Zal hij erin slagen het succes te behalen waar het bedrijf op heeft gehoopt? Dit zal in de loop van de tijd worden ontdekt.