Lenovo registreert 9,1 miljarden dollars aan inkomsten in de Q4 2015

Lenovo-logo

Lenovo publiceerde zijn financiële inkomensrapport over het laatste kwartaal vanfiscaal jaar 2015 / 2016, die precies in maart eindigt. Het bedrijf heeft zich geregistreerd 9,1 miljarden dollars aan inkomsten in het vierde kwartaal van de 2015, een daling van 19% op jaarbasis.

De jaaromzet was echter van 44,9 miljard, een daling van 3% op jaarbasis. de jaarlijks verlies van het bedrijf voor belastingen was 277 miljoen dollar, terwijl de nettowinst van de Q4 het was jaar op jaar 80 miljoen aan 180 miljoen.

Lenovo publiceert het rapport met financiële resultaten voor Q4 2015

Infine, op netto verlies van het hele jaar was 128 miljoen dollar. Het bedrijf liet zien dat de wereldwijde meubelmarkt een groei met dubbele cijfers had in opkomende markten, precies de 96% in Asia Pacific, L '80% in EMEA en 46% in Latijns-Amerika.

Lenovo

In de branche Mobiele bedrijfsgroep, inclusief merkproducten Motorola en Lenovo inclusief smartphone, tablet e Smart TVde kwartaalomzet bedroeg 1,7 miljard dollar. In het bijzonder heeft het bedrijf 10,9 in het vierde kwartaal miljoenen dollars aan smartphoneverkoop verdiend en 66,1 miljoen dollar voor het volledige jaar.

In de 2015, markten buiten de China ze hebben een vrij robuuste groei gezien, precies van 63%, met 51 miljoenen smartphones verzonden. Lenovo gaf toe dat dit ook te wijten is aan de recente overname van Motorola.

Lenovo-logo

Wat betreft de tabletmarkt, Lenovo het bleef groeien met bijna 11 miljoen verkochte eenheden en met een marktaandeel van 5,4%. China is nog steeds de meest concurrerende markt waar Lenovo het goed doet en wil blijven groeien door zijn merk te exploiteren ZUK.

lenovo-logo

We herinneren u eraan dat het volgende heel eenvoudig is: op Telegram via de nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep" of aan Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep'.

Hier vindt u de verschillende nieuwsberichten die door ons op de blog zijn gerapporteerd, met de mogelijkheid om opmerkingen te maken, ideeën te delen en te maken voor discussie over het onderwerp.