[GUIDE] v919 Air CH-golf: TWRP-herstel

Onda v919 Air CH

In deze nieuwe tutorial zullen we zien hoe de. Te installeren TWRP-herstel op ' Onda v919 Air CH.

We herinneren je eraan dat deze tablet wordt gekenmerkt door het gebruik van een processor Intel Atom X5 Z8500 Cherry Trail en een scherm van 9.7 inches met een resolutie van 2048 x 1536. De RAM is van 4GB, Terwijl de ROM van 64GB host een dual boot-systeem met Windows 10 en Android.

Onda V919 Air CH

Het herstel dat we gaan installeren is een volledig functionele TWRP-poort voor de Teclast X98 Pro. De enige gevonden bug is het gebrek van vibratiefeedback, wat op geen enkele manier het gebruik van herstel in gevaar brengt. We willen u graag op de hoogte brengen Xposed Framework werkt momenteel niet op deze tablet raden we daarom de installatie niet aan.

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te draaien door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

Wave v919 Air CH: hoe het TWRP-herstel te installeren

Je kunt de complete gids vinden op ons forum, Sezione Golf. We nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

forum logo

Tot slot herinneren we u eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: omhoog Telegram door middel van nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep" en de nieuwskanaal. Aan Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep". We zijn aanwezig en dan ook op Twitter, G+ e YouTube.