Elephone P9000 Edge: hier zijn nieuwe foto's en officiële technische specificaties

elefoon p9000 rand

Ondanks dat onlangs hetElephone S3, het lijkt erop dat de Aziatische producent in kwestie de interessante weg van apparaten heeft genomen randloze weergave.

In feite komt het nieuwe eraan Elephone P9000 Edge, Waarvan we hebben de afgelopen dagen met je gepraat en waarvan we u nieuwe foto's kunnen laten zien, evenals enkele van de technische specificaties die officieel door Elephone zelf zijn aangekondigd.

Elephone P9000 Edge

Elephone P9000 Edge: foto's en officiële technische specificaties

Het apparaat in kwestie was in het verleden al gelekt in sommige foto's, die zijn toegevoegd aan de foto's die vandaag zijn vrijgegeven, genomen uit dezelfde set van het vorige (dus bevestiging van de waarheidsgetrouwheid).

Het eerste detail dat springt in het oog is beslist de dubbele achteruitrijcamera, waarvan de effectieve werking van deze combinatie nog niet is onthuld.

elefoon p9000 rand

Een ander voor de hand liggend detail is de centrale fysieke knop, waaronder een vingerafdruklezer. Eindelijk vinden we ook een zijschakelaar knop, waarmee u de modus direct kunt instellen Niet storen, zelfs als het niet kan worden uitgesloten dat het kan worden gebruikt en / of ingesteld voor andere functies.

elefoon p9000 rand

Over het technische gegevensblad gesproken, echter, Elephone heeft zichzelf zelf uitgedrukt, en bevestigde en weerlegde sommige items. In feite vinden we aan boord van de Elephone P9000 Edge een SoC MediaTek Helio X25 en niet het eerder geruchteerde X20, naast een display van het JDI-type randloos met resolutie Quad HD, A metalen schaal en ten slotte één spreker ACC.

elefoon p9000 rand

We herinneren u eraan dat het volgende heel eenvoudig is: op Telegram via de nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep" of aan Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep'.

Hier vindt u de verschillende nieuwsberichten die door ons op de blog zijn gerapporteerd, met de mogelijkheid om opmerkingen te maken, ideeën te delen en te maken voor discussie over het onderwerp.