Huawei Mate 8: nieuwe variant gecertificeerd door TENAA

Huawei Mate 8

Met de officiële presentatie van het nieuwe Huawei P9 en de daaropvolgende landing op de wereldmarkt, de vorige top van het assortiment van het bedrijf of de Huawei Mate 8 verdween enigszins naar de achtergrond, maar slaagde er nog steeds in uitstekende verkoopresultaten te behalen.

Precies om deze reden Huawei heeft besloten om een ​​nieuwe versie van de huidige versie voor te leggen aan de Chinese certificeringsinstantie TENAA Mate 8 waarbinnen, naast kleine verbeteringen in termen van componenten, ook implementaties zoals waterdichting mee kunnen nemen.

stuur 8 tenaa

Huawei Mate 8 in een nieuwe waterdichte variant binnenkort verkrijgbaar?

Let op: in dit geval hebben we het niet over een eenvoudige limited edition zoals eerder te zien was, waar de handtekening van was Lionel Messi op de achterzijde, maar eerder een upgrade van de basisversie.

Van de bovengenoemde kaart is het duidelijk dat er een batterij is die iets minder is dan de batterij die momenteel wordt gebruikt Huawei Mate 8 of van 3900 mAh in plaats van 4000 mAhbovendien zou de dikte van de terminal overgaan 7.9 mm a 8.2 mm.

De geringe toename in dikte kan worden veroorzaakt door het inbrengen van het paneel Druk op Aanraken wat interessante implementaties en functionaliteiten zou opleveren in vergelijking met die op de huidige Mate S.

huawei mate 8 tenaa 2 huawei mate 8 tenaa 3

Bovendien Druk op Aanraken Sommige beweringen zeggen dat de terminal ook waterdicht is, een bijzonderheid die zeker veel interesse wekt bij gebruikers, vooral nu de zomer begint.

Zoals we kunnen afleiden uit de afbeeldingen die op de site van de bekende Chinese certificatie-instelling verschenen Tena de nieuwe versie van de Huawei Mate 8 het lijkt precies hetzelfde ontwerp te houden.

Er zijn ook interessante uitspraken op het internet verschenen die de mogelijkheid ondersteunen dat dit nieuwe apparaat een soort "test" is in afwachting van de release van de volgende topklasse Huawei Mate 9.

Er is nog geen informatie vrijgegeven over de mogelijke lanceringsdatum van het apparaat, noch over de beschikbaarheid, maar we kunnen in de nabije toekomst een lancering verwachten.