Lenovo: uniforme winkel voor ZUK- en Motorola-producten

ZUK Lenovo Motorola-website
OnePlus Nord N10

Lenovo is aanwezig op de smartphonemarkt verschillende merken. In aanvulling op het moederbedrijf, in feite, het submerk ZUK e Motorola, gekocht een paar jaar geleden, hebben ze allemaal hun eigen lijn van producten die, zoals natuurlijk is, worden doorverkocht officiële sites e afzonderlijke verkoopkanalen.

Vanaf vandaag kan er echter iets veranderen. Op de Chinese site van de ZUK, hier bereikbaar link, sommige producten zijn verschenen Lenovo en van de lijn Moto, iedereen rechtstreeks gekocht bij de aangesloten online winkel.

De Chinese ZUK-site met Lenovo- en Motorola-producten

Op de site, in feite, zijn aanwezig, in aanvulling op telefoons ZUK en de accessoires van het submerk van Lenovo, ook de Vibe X3 e Vibe P1 van het moederbedrijf e Moto X, Moto 360 e Moto 360 Sport, telefoons en smarwatch thuis Motorola.

ZUK Lenovo Motorola-website

Met betrekking tot de laatste is er ook een pagina moto Mods, replica van degene die beschikbaar is in de VS-winkel van Motorola, van waaruit het mogelijk is om speciale hoezen te kopen voor de Moto X (in aanvulling op Style Shell, ook een met functie van projector, een die er een bevat JBL-luidspreker en een laatste inclusief extra 2200 mAh-batterij).

ZUK Lenovo Motorola-website

Blijkbaar binnenkort ook de andere sites van de merken van de melkweg Lenovo zal hebben op te slaan waarin je de kunt kopen apparaten van alle drie bedrijven en binnenkort ook Moto Maker kon piepen op de bijbehorende sites.