OnePlus 3 en Xiaomi Mi 5 ontvangen TWRP-ondersteuning

TWRP OnePlus 3 Xiaomi Mi 5

Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan om een ​​aangepast ROM op hun telefoon te hebben in plaats van vast te houden aan de interface van de fabrikant. Om wijzigingen aan te brengen is het belangrijk om een ​​goede te gebruiken gewoonte na een training om een ​​klus goed gedaan te krijgen.

De eigenaren van OnePlus 3Xiaomi Mi 5 ze zullen blij zijn te weten dat hun apparaat nu wordt ondersteund door TWRP.

De release betreft slechts twee smartphones, in het bijzonder twee van de meest besproken smartphones die momenteel op de markt zijn. Desondanks is het altijd goed nieuws als ondersteuning voor TWRP op een apparaat. Vooral als het gaat om ondersteuning voor apparaten van de nieuwe generatie, met enkele van de krachtigste hardware.

TWRP-Recovery

TWRP is nu officieel beschikbaar voor OnePlus 3 en Xiaomi Mi 5

La TeamWin Recovery Project het is zeker een van de herstelbedrijven die het beste zijn werk doen door de operaties eenvoudig te houden. Het is een van de beste, zo niet de beste ooit in de branche. Met de toevoeging van ondersteuning aan het herstelproject TeamWin del OnePlus 3 en Xiaomi Mi 5, de database voor ontwikkelaars is nog breder.

OnePlus 3

Het gebruik van TWRP het is essentieel voor het geval u alternatieve ROM's zoals de CyanogenMod. Het kan je ook helpen met de MIUI van uw Xiaomi Mi 5 in het geval dat u wijzigingen wilt aanbrengen, zet recente ROM of misschien meertalig. Vanzelfsprekend, voordat je de steun van kunt zien Android Nougat op smartphones OnePlus Xiaomi het zal onder de bruggen water moeten doorgeven.

Xiaomi-me-5

TWRP heeft twee speciale internetpagina's ter beschikking gesteld om stap voor stap uit te leggen hoe u het herstel op de bovengenoemde terminals kunt installeren. NAAR dit adres vindt u instructies voor OnePlus 3. Een dit andere adres in plaats daarvan kunt u de gids vinden voor Xiaomi Mi 5.

Voor meer nieuws, blijf ons volgen GizChina.it en via onze kanalen FacebookTelegram,Twitter,G+YouTube. Schrijf je ook in voor onze officiële pagina op Facebook om nieuws te ontvangen, commentaar te geven of te posten en contact op te nemen met de medewerkers van GizChina.it.