OnePlus 3: officieel verkrijgbaar TWRP-herstel

OnePlus 3

Terwijl alle smartphonefabrikanten hun bootloader blokkeren, vinden ze altijd nieuwe manieren om het ontgrendelen ingewikkelder te maken, OnePlus heeft het bewijs van denken op een andere manier gegeven, en geeft er de voorkeur aan de laatste gebruiker de vrije wil te geven op zijn apparaat.

Deblokkeer de bootloader van de OnePlus 3 het is een uiterst eenvoudige handeling, zelfs voor de beginnende gebruiker en vanaf vandaag, met de officiële release van het TWRP-herstel, Klik hier voor de root-machtigingen Het zal zeer betaalbaar voor iedereen.

OnePlus 3

Voor meer informatie over OnePlus 3 we verwijzen u naar onze volledige beoordeling die u kunt bekijken op dit adres.

A deze link het is mogelijk om het officiële herstel voor de te vinden OnePlus 3. De installatie kan worden uitgevoerd met de gebruikelijke fastboot-opdrachten, maar voor degenen die dat willen ons forum er is een praktische tutorial om het ontgrendelen van de bootloader uit te voeren, het herstel te installeren en de root-rechten te verkrijgen via een handig hulpprogramma.

BELANGRIJK: De procedure die in de handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

OnePlus 3: officieel verkrijgbaar TWRP-herstel

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, door ons Telegram-nieuwskanaal Telegram , The onze Telegram-groep Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.