TWRP voegt ondersteuning toe voor Huawei's 8-apparaten

TWRP Huawei-apparaten

Huawei heeft onlangs een aantal zeer aantrekkelijke apparaten uitgebracht met een zeer goede prijs / specifieke verhouding.

Daaronder hebben we smartphones P9 e plus P9, The Mate 8, L 'Honor 4X, L 'eer 5C, The Eren 6 e 6 Plus en de tablet MediaPad M2 8.0.

TWRP: het team maakt gebruik van ondersteuning voor Huawei's 8-apparaat

Misschien is de enige functie die geen positieve feedback van gebruikers oplevert, de eigen gebruikersinterface Huawei genoemd Emotie, gebaseerd op Android, en alle verschillende functies in ontwerp en functionaliteit die gebundeld worden.

Huawei Honor 6 Plus

Deze beoordeling kan echter worden opgelost door er een te installeren custom ROM. De eerste stap om een ​​te installeren ROM op een van de eerder genoemde apparaten is het installeren van een aangepast herstel zoals dat van TWRP.

Het TWRP-team besloot officieel te starten, vanaf vandaag 8 Huawei-apparaten.

Huawei p9 plus

De laatste toppen van het assortiment vallen op in de eerder verstrekte lijst P9 e plus P9 met dubbele camera's en technologie Druk op Aanraken (Alleen Plus). De krachtige phablet is ook aanwezig Huawei Mate 8 met zijn indrukwekkend display van 6 inch. In de lijst staat ook het bekende Eer 6 Plus met dubbele achteruitrijcamera.

Huawei Mate 8

Hieronder vindt u de respectievelijke links naar TWRP officiële pagina's bevat de download- en installatie-instructies.

Natuurlijk herinneren we je eraan om vooral aandacht te besteden aan wat er geschreven is en om vooral te weten wat je doet voordat je naar een onbekend deel van modding waagt.

We herinneren u eraan dat het volgende heel eenvoudig is: op Telegram via de nieuwe groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep". Op Facebook abonneer u gewoon op de groep "GizChina Italia & GizBlog officiële groep'.

Zo blijf je op de hoogte van onze artikelen, met de mogelijkheid om te reageren, te delen en discussiepunten te creëren.