[Guide] LeEco 2 en 2 Pro: ontgrendel bootloader, TWRP-herstel en root

LeEco Le 2 Pro

In deze nieuwe zelfstudie we zullen zien hoe het moet ontgrendelen van de bootloader, installeer de TWRP-herstel en vervolgens krijg ik root-machtigingen de LeEco Le2LeEco Le2 Pro.

Door deze operaties uit te voeren, zult u later in staat zijn om te kunnen verander ROM en, bijgevolg, installeer iemand custom ROM met de Italiaanse taal en Play Store.

LeEco de 2 Pro

LeEco 2 en 2 Pro: ontgrendel bootloader, TWRP-herstel en root

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen uit te voeren voor gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.it is niet verantwoordelijk voor enige schade aan het apparaat.

U vindt de volledige gids op de ons forum (afdeling LeTV / Leeco). We nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

Zij kunnen ook graag:
LeEco Le 2, de volledige recensie
LeEco Le 2 Pro, de volledige recensie

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons Telegram-nieuwskanaal Telegram , The onze Telegram-groep Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.