[GUIDE] Xiaomi Redmi Pro: TWRP-aanpassing en meertalig ROM-herstel

xiaomi redmi pro hands on unboxing

In deze nieuwe tutorial zullen we zien hoe de. Te installeren TWRP-herstel op het nieuwe Xiaomi Redmire Pro. We zullen u ook laten zien hoe u de ROM van het apparaat kunt wijzigen met een ROM zonder Chinese bloatware en geoptimaliseerd om het beste te werken in Europa, zoals de ROM die is ontwikkeld door het team van Xiaomi.eu.

Voor meer informatie over de Xiaomi Redmire Pro we verwijzen naar de onze praktijk.

De aangepaste rom "gekookt" door het team van Xiaomi.eu volgt de ontwikkelingstak van de China Developer, die zoals we weten nieuwe functies voorstelt voorafgaand aan de ROM voorstel voor onze markt. Het Europese team heeft ook alle diensten en functies die uitsluitend op het oostelijke continent bruikbaar zijn, geëlimineerd.

De ROM presenteert alle talen die normaal gesproken op de apparaten worden voorgesteld Android met ROM Stock. De wil zal daarom aanwezig zijn Italiaanse taal, overgenomen van reposity van het team MIUI Italië.

xiaomi redmi pro hands on unboxing

De Roma zullen er ook enkele presenteren extra optimalisaties denk voor prestaties verbeteren e de levensduur van de batterij verbeteren.

Helaas, alleen een negatieve noot, de updates OTA ze zullen slechts één keer per maand worden vrijgegeven vanwege snelheidsproblemen met de servers Xiaomi. Het ROM wordt nog steeds wekelijks bijgewerkt en geïnteresseerde gebruikers kunnen doorgaan met de update via een handmatige flits, zonder te wissen.

Xiaomi Redmi Pro: TWRP-aanpassing en meertalig ROM-herstel

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen uit te voeren voor gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.het is niet verantwoordelijk voor enige schade aan het apparaat.

U vindt de volledige gids op de ons forum (afdeling Xiaomi). We nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

xiaomi redmi pro hands on unboxing


We herinneren je eraan dat het heel eenvoudig is om ons te volgen: door de officiële pagina Facebook, door ons Telegram-nieuwskanaal Telegram , The onze Telegram-groep Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.