[GUIDE] Elephone P9000 (Lite): hoe de rom-voorraad optimaliseren

ELEPHONE P9000

In deze nieuwe tutorial gaan we kijken hoe we de rom-voorraad van kunnen optimaliseren Elephone P9000 en P9000 Lite. Voor wie geïnteresseerd is in dit adres is het mogelijk om het onze te vinden volledige beoordeling van het standaardmodel.

Het optimalisatieproces bestaat uit het knipperen van een modpackof een vooraf samengesteld pakket met de verschillende optimalisaties, via de TWRP-herstel. Het is daarom essentieel om in het bezit te zijn van de root-machtigingen en de TWRP-herstel voordat u doorgaat.

elefoon-p9000-f-3.51

Il modpack zal gaan naar componenten van de ROM-stock optimaliseren om de levensduur van de batterij en de algehele systeemprestaties te verlengen. We zullen ook enkele bibliotheken voor vervangen de prestaties van de camera verbeteren en het audio-egalisatiesysteem wordt geïnstalleerd "Beats“, Momenteel een van de beste beschikbaar voor Android.

Elephone P9000 / lite - hoe de stock rom te optimaliseren

Hieronder volgt een gedetailleerde lijst van de wijzigingen die in het systeem worden aangebracht:

 • Volledige ondersteuning voor het equalisatiesysteem BeatsAudio;
 • decoder Originele JPEG van de OnePlus X voor fotografische verwerking;
 • verhoogde de afbeelding coderingswaarde op 100%;
 • verhoogde de audiocodering op zijn limietwaarde;
 • verhoogde de verwerkingssnelheid van afbeeldingen en video's;
 • verhoogde de videokwaliteit brengen naar 65 FPS;
 • verhoogde de reactievermogen van het touchscreen;
 • toegevoegd Twaeks om de levensduur van de batterij te verlengen zonder verslechterende prestaties;
 • toegevoegd tweaks om de prestaties te verbeteren;
 • enkele systeemgeluiden geëlimineerd;
 • gewijzigd toetsenbord vergrendelt / ontgrendelt geluiden;
 • USB-foutopsporing uitgeschakeld;
 • optimalisaties van de nabijheidssensor;
 • gestroomlijnde streaming codecs;
 • tweaks toegevoegd voor optimaliseer het netwerk;
 • verbeterde geluidskwaliteit op afroep;
 • verbeterde browsersnelheid;
 • geoptimaliseerde GPU-prestaties;
 • het opstartprogramma blijft in het RAM-geheugen;
 • ondersteuning voor Sony Sketch-lettertypen;
 • de vertraging van de beltoon opgelost.

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen uit te voeren voor gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.it is niet verantwoordelijk voor enige schade aan het apparaat.

U vindt de volledige gids op de ons forum (afdeling elefoon). We nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.


We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons Telegram-nieuwskanaal Telegram , The onze Telegram-groep Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.