IFA: een dag met de Yi Room 4K en Gimbal

Yi 4K-ruimte

Onder de vele stands aanwezig bij 'IFA 2016 di Berlijn, van waaruit we video's, afbeeldingen, inzichten en focus voorstellen, hebben we de toegewijde ruimte bezocht Yi Technology, Chinees bedrijf bekend om zijn realisatie, in samenwerking met Xiaomide Yi Chamber en Yi 4K-ruimte.

Het vriendelijke personeel op kantoor bood ons de mogelijkheid om het te proberen Gimbal gerobotiseerd voor de Yi 4K-ruimte. Dus besloten we een hele dag te wijden aan de accessoiretest en aan een "intense" veldtest van de actiecamera.

Yi 4K-ruimte

Hieronder bieden we onze mooie videotest aan tussen de tribunes:

La Yi 4K-ruimte is te koop in de officiële winkel van het bedrijf Amazone in de internationale variant voor de prijs van 269 euro. De bundel met selfiestick en bluetooth-afstandsbediening wordt voorgesteld, in plaats daarvan, voor de prijs van 309,99 euro.

Het bedrijf heeft de volgende aankomst op de Europese markt van een verdere bundel bevestigd met daarnaast de Gimbal voor een prijs van 399 dollar, ongeveer 357 euro tegen de huidige wisselkoers.

Yi 4K-ruimte

Ga voor meer informatie naar de Officiële site van het bedrijf met alle details over de op de markt gebrachte producten.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via deons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.