Xiaomi Mi Note 2 zou Xiaomi Mi Pro | kunnen heten gerucht

Xiaomi Mi Note 2 wordt gerenderd

Het is nu zeker dat Xiaomi staat op het punt zijn nieuwe smartphone in de serie te presenteren Opmerking:. Volgens nieuwe informatie zou het Chinese bedrijf de naam van zijn nieuwe apparaat kunnen wijzigen.Xiaomi Mi Note 2 dubbel gebogen weergave

In de laatste dagen de CEO di Xiaomi, Lei Jun, heeft een nieuw account op het Chinese sociale netwerk gemaakt Weibo genoemd Xiaomi Pro.

Het Chinese bedrijf beschermt zijn uitgaande producten meestal door accounts aan te maken Weibo en als je het de naam geeft van de producten die eruit komen. Deze zet dient niet alleen om de echte naam van het apparaat te beschermen, maar kan ook worden gebruikt om teasers aan anderen te geven binnenkomende apparaten.

Het nieuwe account is best interessant omdat het enige apparaat komt (althans van de tot nu toe circulerende informatie) die kan worden gedefinieerd "Pro"Is het echt Xiaomi Mi Note 2. Dat het Chinese huis heeft besloten zijn naam te veranderen?

Xiaomi Mi Note 2 wordt gerenderd

Van haar kant, Xiaomi heeft nooit informatie vrijgegeven over de Mi Note 2/Pro, maar er waren talloze geruchten en nieuws tijdens de zomer. De laatste waarvan zelfs het voorstel werd gedaan presentatiedatum van de volgende kentekenplaat met het hoogste bereik Xiaomi.

Alle tot nu toe verzamelde informatie op het nieuwe apparaat is het eens over enkele gemeenschappelijke punten, waaronder: SoC Snapdragon 821, 6 GB RAM, gebogen glas dubbele rand, technologie Touch 3D voor het display e twee camera's achteraan.

We moeten nog een paar dagen wachten om te weten wat de toekomst van de serie zal zijn Opmerking: van het Chinese bedrijf.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.