[GUIDE] Xiaomi Redmi Note 4: hoe het TWRP-herstel te installeren

In deze nieuwe tutorial zullen we zien hoe de. Te installeren TWRP-herstel op onze Xiaomi Redmi Note 4.

De Xiaomi Redmi Note 4 werd gepresenteerd door poco maar de ontwikkelaarsgemeenschap is al aan het werk gegaan en heeft een versie van het TWRP-herstel volledig functioneel. Hierdoor kunnen we in de toekomst een custom ROM zoals die ontwikkeld door het team van Xiaomi.eu dat, naast de Google-services, omvat ook de Italiaanse taal.

Xiaomi Redmi neemt nota van 4

Xiaomi Redmi Note 4: hoe het TWRP-herstel te installeren

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, als ze niet correct worden uitgevoerd, ze kunnen uw apparaat beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen uit te voeren voor gebruikers die er een hebben verdiend goede ervaring in modding voor Android. Het personeel van GizChina.it is niet verantwoordelijk voor enige schade aan het apparaat.

Bedenk dat de terminal de bootloader ontgrendeld en dit zal leiden tot een probleem met terminal-encryptie. Om dit probleem op te lossen, is een "vegen"Van de partitie"gegevens"Met familielid verlies van persoonlijke gegevens.

Je kunt de Complete Guide op ons forum (afdeling Xiaomi). We nodigen je ook uit om in grote getale deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Xiaomi Redmi neemt nota van 4


We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.