[GUIDE] Nubia z11 Max: installeer de TWRP-, root- en Google Apps-versie

Nubia Z11 Max render

In deze tutorial zullen we zien hoe de. Te installeren Google Apps, TWRP-herstel en haal de root-machtigingen op het nieuwe Nubia Z11 Max.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit adres u kunt onze preview van de internationale versie van Nubia Z11 gemaakt bijIFA 2016.

nubia z11 max 2

Zoals altijd raden wij aan maak een back-up voordat u een bewerking start. De procedure is vereenvoudigd dankzij het gebruik van een handige toolkit waarmee automatisch de benodigde scripts kunnen worden uitgevoerd.

Nubia Z11 Max: installeer de TWRP-versie, root en Google Apps

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te draaien door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (afdeling Nubië). We nodigen je ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates.

nubia z11 max 3


We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.