[GUIDE] Xiaomi Redmi 3S: TWRP-herstel- en rootrechten

Xiao-redmi-3s

In deze nieuwe tutorial gaan we kijken hoe ik i kan krijgen root-machtigingen en installeer de TWRP-herstel sullo Xiaomi redmi 3S. Voor degenen die meer willen weten, een dit adres daar is onze volledige recensie.

We herinneren je eraan dat voor het juiste succes van de tutorial het nodig is ontgrendel je bootloader voordat u doorgaat. Nadat de volledige gids is voltooid, kan deze worden uitgevoerd op elke versie van de MIUI, kunt u een aangepast ROM installeren op uw smartphone met de extensie Italiaanse taal en Playstore.

Xiaomi Redmi 3S: TWRP-herstel- en rootrechten

BELANGRIJK: De procedure die in deze handleiding wordt beschreven, bevat complexe bewerkingen die, als ze niet correct worden uitgevoerd, ze kunnen uw apparaat beschadigen. Het wordt aanbevolen om het alleen uit te voeren voor gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met modding voor Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

Je kunt de Complete Guide op ons forum (afdeling Xiaomi). We nodigen je ook uit om in grote getale deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Xiaomi-redmi-3s-9


We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.