Huawei Mate 8 ondergaat een prijsverlaging in China, komt de Huawei Mate 9?

Huawei Mate 8

Een van de meest voorkomende praktijken bij smartphoneleveranciers is om de prijzen van een model te verlagen wanneer een nieuwe versie van het product komt. Dit lijkt het geval te zijn van de Huawei Mate 8, waarvan de prijs in China aanzienlijk is verlaagd, waarschijnlijk als gevolg van de naderende lancering van de Huawei Mate 9, die volgende maand zou moeten plaatsvinden.

De prijsdalingen in China van Huawei Mate 8

Specifiek, de prijs van Mate 8 is verminderd met 500-yuan (ongeveer 67 euro) voor de versie van 3 GB van RAM e 32 GB van het interne geheugen op de kolossale Chinese online verkoop Jingdong (JD.com). Evenzo, de versie dual-SIM is teruggebracht tot 2299-yuan (ongeveer 310 euro), dan van 400-yuan vergeleken met de oorspronkelijke prijs.

Huawei Mate 8

De versie met alle ontgrendelde banden is echter teruggebracht tot 2659-yuan (ongeveer 358 euro) van de originelen 2999-yuan (404 euro). Degene die het meest leed, was de versie China Unicom, verkocht aan 1999-yuan  (ongeveer 269 euro) en onmiddellijk uitverkocht.

Huawei Mate 8

Wat wordt verwacht van de Huawei Mate 9

Nu naar zijn opvolger, de Huawei Mate 9, volgens de laatste geruchten moet worden verplaatst door een CPU Kirin 960, ondersteund door 4 / 6 GB van RAM e 64 / 128 / 256 GB van interne opslag. De telefoon moet ook de iconische aanwezigheid zien dubbele camera gemaakt in samenwerking met Leica. Naar verwachting zal de startprijs van 3199-yuan (ongeveer 431 euro) en de krachtigste versie zal kosten 4699-yuan (ongeveer 633 euro).

Huawei Mate 9

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.