Huawei: EMUI 5.0 komt eraan voor Mate 8, P9, P9 Plus, P9 Lite, Nova en Nova Plus

huawei emui 5.0

Na te hebben aangekondigd de zoektocht naar bètatesters Android 7.0 Nougat voor deEren 8, Huawei Consumer Business Group kondigde vandaag aan dat de gepatenteerde interface EMUI ontvangt binnenkort de grootste update ooit gelanceerd tot nu toe.

Beginnend met eerste kwart van de 2017, het is mogelijk om te updaten naar Android 7.0en de nieuwe versie van de EMUI, of de Emotion 5.0 gebruikersinterface, smartphones Huawei Mate 8 e P9. Verder, in de volgende weken de plus P9, The P9 Lite, The Nova en Nova Plus.

Huawei Mate 8

Huawei: het bedrijf bereidt de release van de EMUI 5.0 ook voor op andere terminals

De nieuwe EMUI 5.0, samen met Android Nougat, biedt verbeterd gebruiksgemak, efficiëntie en veiligheid. De nieuwe versie van Huawei's gepatenteerde interface zal de gebruiker in staat stellen om de 90% van de hoofdfuncties in alleen 2- of 3-aanrakingen.

Dankzij de functionaliteit Machine Learning, EMUI 5.0 zal de verwerkingsbronnen dynamisch kunnen optimaliseren voor veelgebruikte toepassingen door middel van een analyse van het gebruikersgedrag in de loop van de tijd.

ere-8-vs-Huawei-p9-17

Het is ook mogelijk om het verbruik van de batterij van uw apparaat gemakkelijker en efficiënter te beheren door er een te gebruiken nieuw intelligent energiebeheersysteem. Nog een topkenmerk van de versie 5.0 van Emotie UI è App Lock waarmee de eigenaar van de smartphone de beveiliging van bepaalde apps kan verhogen.

De eigenaren van een Huawei P9 en een Mate 8 ze kunnen nu al de eerste functies van de nieuwe bekijken EMUI 5.0 voor de officiële release door simpelweg te registreren voor de bètakopfase door de app te downloaden en te installeren dit adres.

Huawei-nova-plus-14