Huawei Mate 8: Android Nougat is echt dichtbij

Huawei Mate 8

Vanaf een paar dagen, ter gelegenheid van de lancering van Huawei Mate 9, heeft het Chinese bedrijf ook de nieuwe versie van zijn eigen interface gelanceerd, de EMUI in versie 5.0.

Bij deze gelegenheid kondigde het bedrijf de release van de nieuwe aan EmotionUI ed Android 7.0 ook Huawei P9, plus P9 en de phablet Mate 8 evenals voor Eren 8 en andere apparaten.

Huawei Mate 8 ontvangt binnenkort de EMUI 5.0 en Android Nougat?

Hoewel sommige al de bètaversie van de nieuwe softwareversie testen EMUI 5.0 en de nieuwste distributie van het Google-besturingssysteem, Android Nougat, Van Huawei P9, vandaag is nieuws uitgelekt van de servers van hetzelfde Chinese bedrijf.

In feite zou de nieuwe update volgens wat mogelijk was te begrijpen van de betreffende server al te downloaden op de internationale versie van de high-end phablet van het bedrijf vorig jaar, Huawei Mate 8.

Verder is de update al geïnstalleerd door sommige gebruikers van het beroemde Android-ondersteuningsforum XDA Developer, die de gelegenheid hebben gehad om de nieuwe versie van de firmware uit te proberen.

De update voor de EMUI 5.0 ed Android Nougat 7.0 voor Huawei Mate 8 brengt al het nieuws dat we al hebben gezien in de recensie van Mate 9 beschikbaar qui, waaronder we eindelijk de mogelijkheid vinden om er een te selecteren lade toepassingeneen verbeterd systeem voor meerdere vensters en een verbeterde foto-interface.

Al het nieuws, specifiek voor de Huawei Mate 8, is aanwezig in de video die volgt.

Op dit moment weten we niet wanneer Huawei Mate 8 zal officieel de nieuwe versie van de gepatenteerde interface ontvangen EMUI 5.0 ed Android Nougat maar we zijn zeker dat deze update het zou niet lang op zich laten wachten omdat het al aanwezig is op de servers van het bedrijf.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.