Xiaomi presenteert een modulaire en gemotoriseerde speelgoedrobot in Legostijl

Xiaomi modulaire speelgoedrobot

Vanmorgen Xiaomi presenteerde een nieuwe modulaire robot. Dit merkwaardige speeltje is gemaakt van 978 onderdelen, kan op afstand worden bediend vanaf de smartphone en gebouwd op basis van ontwerpen die op de smartphone zijn gemaakt.

Xiaomi modulaire speelgoedrobot

Xiaomi presenteert een robot in Legostijl

De robot verschijnt, gedemonteerd natuurlijk in een leuk compact pakket van 38 x 32 x 9 centimeter, waaronder i 978 stukken. Onder de verschillende componenten zijn gevonden Motori, Van de cateneeen aandrijfas en nog veel meer. Alle stukken worden echter geproduceerd met eco-duurzame materialen en gemaakt met een fout van 0,005 mm, wat duidelijk maakt hoeveel de Chinese fabrikant heeft gegeven constructieve kwaliteit.

Het is mogelijk om de modulaire robot op enkele meters afstand te bedienen dankzij asmartphone-app. Dit integreert een joystick, de gyroscoop en drie verschillende modi van afstandsbediening, voor beginners en experts.

Xiaomi heeft een interessante software voor grafische programmering gemaakt, waarmee de robot kan werken dansen, breng eten en ook andere acties.

xiaomi-robot-1
xiaomi-robot-2
xiaomi-robot-3

Dank aan a slinger intern, dat dient om de gewichten in evenwicht te houden, slaagt de Xiaomi-robot erin om er een te behouden rechte houding heel natuurlijk en weet ook te dragen laadt vanaf 3 kilogram het lopen.

De robot integreert twee Piccoli borstelloze motorendat wil zeggen bij wiens rotorwikkelingen er geen stroom wordt verzonden, en daarom is het niet nodig om schuivende elektrische contacten te introduceren. Deze scooters hebben een maximumsnelheid van 133 omwentelingen per minuut en een rotatiepaar van 24 N / cm. Op deze manier is het mogelijk om de snelheid en richting van de robot te regelen.

xiaomi-robot-4

Xiaomi's nieuwe speelgoedrobot gepresenteerd

Wanneer de robot niet wordt gebruikt, gaat hij automatisch in de standby-modus, beschermt de motoren en bespaart energie. In feite is een batterij gemonteerd van 1700 mAh, wat een zeer lang gebruik van de robot niet toestaat, zelfs als deze is gearrangeerd voor de snel opladen.

De officiële verkoop van de Xiaomi-robot start de11 november, tegen een prijs van 499-yuan, ongeveer 66 euro tegen de huidige wisselkoers.

We herinneren je eraan dat ons volgen heel eenvoudig is: door de officiële pagina Facebook, via de ons nieuwskanaal Telegram Telegram , The onze groep Telegram Telegramof door je te abonneren op ons magazine van Kiosk spelenGoogle Play Kiosk. Hier vindt u het verschillende nieuws dat we op de blog hebben gerapporteerd. Het is ook mogelijk om commentaar te geven, te delen en ideeën te creëren voor discussie over het onderwerp.