MGCOOL Cam 360 in vergelijking met andere 360 ° camera's

EleCam 360

Terwijl de 2016 een jaar was gewijd aan de ontwikkeling van virtual reality, zullen de meeste bedrijven in de 2017 zich richten op het ontwikkelen van video op 360 °. In het bijzonder is het nu niet meer nodig om exorbitante cijfers te besteden aan het maken van een film van dit type, waarbij en de omringende omgeving.

Dankzij de nieuwe generatie smartphones, die fabrikanten hebben gedwongen om camera's, processors en technologieën te implementeren die steeds kleiner worden, zijn de camera's a 360 ° zijn nu mogelijk geworden en er zijn ook enkele voorstellen die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.

mgcool-logo

MGCOOL Cam 360: de camera bij 360 ° vergeleken met andere concurrenten!

Een van de bedrijven die onlangs een heeft gelanceerd 360 ° cam het is het Chinese bedrijf MGCOOL, bedrijf gecontroleerd door elefoon. Via een persbericht wilde het Aziatische merk laten zien wie volgens hem de beste 360 ° -camera's zijn die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

La MGCOOL Cam 360 is een nieuwe 360 ° -camera waarmee je een echte camera kunt ervaren ervaring bij 360 ° voor een vrij lage prijs. Hoewel deze camera van een nieuw merk komt, i eerste feedback van de markt lijken ze vrij goed te zijn.

La MGCOOL Cam 360 biedt een display van 0.96 inch en biedt ook de Wi-Fi-connectiviteit om eenvoudig verbinding te maken met uw smartphone. De gadget kan horizontale panoramafoto's vastleggen dankzij een beeldsensor die erachter is geplaatst lens van 220 °.

mgcool cam 360

We vinden ook een doel met optisch glas uit 5-lagen en een 'diafragma f / 2.0. De Cam 360 bedrijf kan video's opnemen met een maximale resolutie Full HD 1920 × 1080 pixel en bovendien is het bestand tegen water aan 30 meter van diepte met behulp van de gepaste bewaring.

De camera heeft ook een uitbreidingsslot voor micro SD aan 32 GB. MGCOOL biedt ook een gratis bewerkingssoftware beschikbaar voor Android, iOS, Ramen e papaver waarmee je je favoriete video kunt instellen, opslaan en delen met je vrienden Facebook, YouTube en op andere platforms van dit type.

Samsung Gear 360

De volgende camera naar 360 ° gekozen door MGCOOL is de Samsung Gear 360. Dit werd gelanceerd naast het Galaxy S7 e Galaxy Edge S7 en kunt u inhoud met een zeer hoge resolutie vastleggen (3840 × 1920 pixels).

Samsung Gear 360

De Gear 360 implementeert een dubbele sensor da Mega-pixel 15 met visooglenzen en kan ook foto's maken met een maximale resolutie van Mega-pixel 30. Andere technische functies die door de camera worden voorgesteld, omvatten een uitbreidbaar geheugen tot 200 GB, le Wi-Fi-connectiviteit, NFC e Bluetooth en ondoordringbaarheid.

Ricoh Theta SC

La Ricoh Theta SC de beste camera voor meisjes wordt overwogen door het bedrijf. Naast het hebben van identieke sferische lenzen met sensoren van Mega-pixel 14, Theta SC kan worden gekozen in verschillende kleuren, zoals wit, beige, blu e roze.

ricoh theta sc

Helaas kun je met de cam video's opnemen in full HD voor een maximale tijd van 5 minuten en bovendien heeft geen HDMI-poort. Een andere beperking betreft het ontbreken van een uitbreidingsslot via micro SDdus je kunt alleen op het interne geheugen vertrouwen 8 GB.

LG Cam 360

De laatste camera gekozen door MGCOOL is de LG Cam 360. LG was het eerste smartphonebedrijf dat met een bedrijf kwam 360 ° camera. De LG Cam 360 is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als de opnames niet uitzonderlijk zijn. Met dit apparaat kunt u video's opnemen met een maximale resolutie van 1920 × 1080 pixels en het kan ook worden beheerd met behulp van de applicatie 360 Cam Manager.

lg cam 360

Praten een beetje 'van prijzen, de Samsung Gear 360, Ricoh Theta SC en LG Cam 360 worden aangeboden tegen de respectievelijke prijzen van 331,03 euro, 290 euro e 184,99 euro. De MGCOOL Cam 360daarom is het zeker het meest economische en functionele alternatief dat beschikbaar is tussen deze vier camera's omdat het beschikbaar is voor aankoop Banggood voor een prijs van 88,87 euro (As Elephone Ele CAM 360).

MGCOOL EleCam 360 Player