Yi Technology presenteert een nieuwe actiecamera op CES 2017

Xiaomi Yi Camera II 4K

we weten Yi Tecnology voornamelijk voor zijn actie cam van de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Het bedrijf, met de Yi Actiecamera 2, introduceerde de mogelijkheid om video's te nemen met maximale 4K-resolutie. Dit is, net als andere camera's op de markt, in staat om films op te nemen 4K alleen voor 15-30 FPS, waardoor gebruikers gedwongen worden de resolutie te kiezen 2.7K of dat full HD om vloeiendere opnamen te maken.

Xiaomi-yi-kamer-4k-7

Yi Technology: officiële presentatie van een nieuwe 4K-actiekam op CES 2017

Echter, volgende maand kan dit veranderen omdat Yi Tecnology, een van de concurrerende bedrijven van GoPro en verbonden door sterke zakelijke relaties met Xiaomi, heeft zojuist aangekondigd dat het een nieuwe actiecamera zal presenteren op CES 2017 die video's kan opnemen in 4K naar 60 frames per seconde.

Bij de eerste impact, de nieuwe Action Cam 4K + klinkt als een simpele update van de huidige generatie waarvan het alleen verschilt door de toevoeging van de mogelijkheid om films op te nemen in 4K met een dubbele framerate in vergelijking met het origineel.

Xiaomi Yi Camera II 4K

De huidige generatie actiekam biedt een weergave vanaf 2.19 inch, garandeert een autonomie van ca. 2 uur en heeft ook het vermogen om het uit te voeren video streaming profiteren van de wifi-connectiviteit.

De nieuwe Yi Actiecamera 4K + zal worden onthuld op kant van het nieuwe dar Erida die, tweede Yi Tecnology, kan een snelheid bereiken van maximaal 75-mijlen per uur voor een maximum van 40 minuten.

Helaas zijn de technische specificaties van beide producten nog steeds volledig onbekend, maar gelukkig zijn ze slechts een paar dagen voor de start van het evenement Las Vegas, waarvan wij u herinneren dat ze zullen worden gehouden van 5 tot 8 januari.