MWC 2017: live blog 24h van GizChina.it, GizBlog.it, GizWear.net en lffl.org

mwc 2017 live blog

Zoals gewoonlijk GizChina.het zal deelnemen aan de MWC 2017, die officieel wordt gehouden van de 27 februari tot de 2 maart, hoewel al op de dag van 26 februari verschillende hoofdevenementen zullen worden gehouden, waaronder HuaweiSamsungLG en de langverwachte Nokia. Dankzij Telegram kun je de onze volgen live streaming continue 24h, waardoor we u constant op de hoogte kunnen houden van al het nieuws dat zal worden gepresenteerd.

Dit jaar zullen we echter niet alleen zijn: in feite, om ons te vergezellen op de Catalaanse markt zal er ook het personeel zijn van GizBlog.itGizWear.net ed lffl.org, waarmee we zoveel mogelijk sectoren kunnen bestrijken, te beginnen met merken zoals de eerdergenoemde Samsung, LG, Nokia maar ook Lenovo, Alcatel en zo verder, doorlopend draagbaar, virtual reality en ook de wereld van Linux en PC in het algemeen.

Alle inhoud wordt op ons kanaal gepubliceerd Telegram opgedragen aan MWC 2017 toegankelijk voor deze link.

Zoals altijd, kunt u eindelijk uw mening delen met medewerkers en de hele gemeenschap via de onze sociale kanalen.