MWC 2017: Meizu zal ook een "sneller dan ooit" -evenement houden

meizu mwc 2017

Naast de merken die het meest bekend zijn in de smartphonensector, al MWC 2017 zal ook deelnemen Meizu, een Aziatisch bedrijf dat al geruime tijd officieel op de Europese markt aanwezig is en zich voorbereidt om een ​​nieuwigheid aan te kondigen "sneller dan ooit'.

MWC 2017: Meizu zal ook een "sneller dan ooit" -evenement houden

Wat te verwachten? Zelfs als er geen verdere informatie is vrijgegeven, presenteert Meizu mogelijk geen smartphone, maar één nieuwe technologie, waarschijnlijk met betrekking tot de snel opladen van hun smartphones.

Het Aziatische bedrijf geeft zelfs genoeg om deze sector. Denk maar aan de vorige PRO 6, die ondersteuning implementeert McHarg 3.0 en een controlechip Texas Instruments ook geïntegreerd in de oplaadkabel zelf. Bovendien heeft het bedrijf onlangs deM5S, goedkoop apparaat maar met ondersteuning voor het opladen van een 18W (waarvan je de resultaten hier kunt zien).

De meest "fantasierijke" hypothese is echter de mogelijke officiële presentatie van de Meizu PRO 7, die zou aankomen vóór de lancering van de PRO 6 (die afgelopen april 2016 plaatsvond) en misschien te dicht bij PRO 6 Plus.

L'gebeurtenis Meizu wordt vastgehouden 28 februari om uur 10:00: we zullen aanwezig zijn, dus blijf ons volgen om op de hoogte te blijven en ontdek al het nieuws!

meizu mwc 2017