Yi Technology toont nieuwe 1080P Yi, Yi + 4K, Erida en een nieuwe Gimbal! | MWC 2017

gisteren Yi Technology hij liet het publiek een aantal nieuwe producten zien die in de komende maanden bestemd zijn om te debuut. Onder hen vinden we de nieuwe Yi Room 4K +, kan ook opnemen in 4K naar 60FPS. Het debuut is gepland voor de fijne di marzo, tegen een prijs die, volgens de woorden van de aanwezigen op de stand, zou moeten zijn tussen de 249- en 299-dollars.

La Yi 4K + maar het is niet het enige nieuwe cam-model dat door het bedrijf wordt getoond: scharrelen tussen de verschillende producten die worden getoond, heeft ons er een getoond nieuwe editie van de eerste Yi Camera 1080P, waarvan het de dezelfde hardwarespecificaties en resoluties van video-opnamen, maar krijgt een nieuw touchscreen aan de achterkant, vrijwel identiek aan degene geïnstalleerd op de nieuwe Yi 4K +. Ook interessant is de prijs, die zou moeten blijf tussen de 69- en 99-dollars. Beschikbaarheid wordt verwacht tijdens de cursus komende twee maanden.

Eindelijk hebben we ook de gelegenheid gehad om mijn hand op het bedrijf zonder spiegelglas te leggen, de Yi M1, wat ons echter een beetje te "speelgoed" leek gezien de kwaliteit van de gebruikte kunststoffen en materialen.

Van de andere producten hebben we ook een opgemerkt nieuwe cardanZeer vergelijkbaar met de DJI Osmo en beslist professioneel, omdat het ook de mogelijkheid om extra accessoires aan te sluiten, zoals verlichting, microfoons en andere handige gereedschappen voor het fotograferen. Helaas hebben we niet veel details gekregen, omdat we het hebben over een product dat nog in ontwikkeling is en dat de komende maanden debuut zal maken tegen een prijs tussen 499- en 599-dollars, inclusief Yi 4K. We hadden de gelegenheid om het snel uit te proberen en enkele van de aanwezige opnamefuncties uit te proberen, die totale controle via de joystick mogelijk maken.

Ten slotte hebben we ook de drone Erida, De beroemde wollen garen bedrijf volledig gemaakt van koolstof en in staat om er een te bereiken maximale snelheid van 120 Km / h. De verklaarde autonomie, die ongeveer hetzelfde is, is ook interessant 40 minuten met continue vlucht, een hele hoge waarde voor een drone van dit marktbereik. Helaas zal het nog steeds enkele maanden duren voordat dit apparaat beschikbaar is, omdat het debuut tijdens het debuut is ingesteld derde kwartaal van het jaar voor een prijs die nog niet is gespecificeerd.

We zullen proberen om de komende dagen meer details te ontdekken, wanneer we ook de gelegenheid zullen hebben om een ​​paar uur te testen met de nieuwe Yi 4K +, die in 4K kan filmen met 60FPS.