Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo vs Apple: snelle oplaadtechnologieën vergeleken

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Uit China komt een vergelijking tussen de verschillende snellaadtechnologieën van de eerste 5 meest bekende bedrijven wereldwijd. Voor het geval je het niet wist, Samsung, Apple, Huawei, OPPO e Vivo zij bezetten de eersten 5 plaatsen in termen van smartphone-zendingen wereldwijd in de 2016.

De geteste smartphones zijn: Samsung Galaxy Pro C9, Huawei Mate 9, OPPO R9 Plus, Vivo X9 Plus ed Apple iPhone 7 Plus. De 5-telefoons zijn allemaal tegelijk getest en beginnen bij hetzelfde batterijniveau (dus bij 0%).

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo vs Apple: snelle oplaadtechnologieën vergeleken

We herinneren je eraan dat de eerste 4-apparaten een batterij hebben van 4000 mAh terwijl de iPhone is uitgerust met een eenheid van 2910 mAh. Verder moet worden opgemerkt dat de iPhone 7 Plus hier geen enkele ondersteuning voor heeft snel opladen maar nog steeds een van de meest verkochte en dure smartphones op de markt.

Na de eerste 5 minuten opladen, deOPPO R9 Plus heeft een percentage energie bereikt dat gelijk is aan8% terwijl de Mate 9 il 10%. L '7 iPhone Plus heeft de 4%, The Galaxy Pro C9 il 7% en 'X9 Plus il 9%.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Na 30 minuten, Huawei's smartphone, dankzij zijn technologie overbelasten, bereikte de 56% van energie, gevolgd door de apparaten van OPPO e Vivo de 49%, vanaf de Samsung-terminal met de 36% en tenslotte, vanuit de smartphone van Apple dat was alleen al 19%.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Kom naar de 60º minuut, The Mate 9 en 'R9 Plus ze waren allebei bij89%, L 'X9 Plus alle '86%, The Samsung Galaxy Pro C9 al 68% en '7 iPhone Plus al 38%.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

De 9 Mate bereikt 100% volledige lading in slechts 90 minuten!

Na 90 minuten, alleen de smartphone van Huawei heeft de volledige lading bereikt op 100% gevolgd doorOPPO R9 Plus en van Vivo X9 Plus al 98%, Van Galaxy Pro C9 al 95% en van de iPhone, nogmaals, al 57%.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

In de boog van 150 minuten, de smartphones van Vivo en Samsung hebben de 100% terwijl dat van het gezelschap van Tim Cook het was alleen al 69%.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Het bewijsmateriaal toonde ook aan dat de7 iPhone Plus heeft de 100% van energie in ben 190 minuten, quindi 3-uren en 10 minuten.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo

Zelfs als het opladen langzaam genoeg is, is het efficiënte geïntegreerde circuit in de SoC A10 laat de batterij langzamer leeglopen dan andere.

Huawei vs Samsung vs OPPO vs Vivo


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.