LeEco ontslaat 85% van zijn werknemers in India

LeEco-logo

Leeco is uitgegroeid tot een van de meest beroemde Aziatische bedrijven een Wereldwijd dankzij de echt interessante terminals.

Ook op de Indiase markt heeft het Chinese bedrijf enorm gegokt en gaat het, in ieder geval in eerste instantie, redelijk goed. De situatie is echter net zo veranderd als de president van het bedrijf, Jia Yuteing, schreef een lange brief waarin hij toegaf dat het bedrijf grote financiële verliezen leed.

LeEco: het Chinese bedrijf riskeert zijn positie in India

Volgens nieuwe informatie lijkt het dat Leeco hij heeft ook een moeilijke tijd in zijn divisie in India. De bron beweert dat het Aziatische merk het heeft geschoten85% van zijn werknemers in India. Dit is zeker een enorm percentage, evenals bijna onverklaarbaar gezien dat Leeco hij werkte behoorlijk goed op de Aziatische markt.

Velen hebben deze zet echter om verschillende redenen voorspeld. Aanvankelijk maakte het bedrijf veel eigen gebruik advertentiebudget. In het bijzonder zou het Chinese bedrijf een advertentiebudget hebben uitgegeven van 80 crore (dwz 800 miljoen Indiase roepies, wat gelijk is aan meer dan 11 miljoen).

LeEco-logo

Leeco hij wilde ook uitbreiden naar de offline markt van het land December 2016 en dit heeft, volgens de bron, bijgedragen ernstige economische verliezen veroorzaken. Onlangs lanceerde het bedrijf de nieuwe serie Smart TV in India, maar helaas is de verkoop laag gebleven voor de meeste modellen in het assortiment.

Direct na de lancering van de TV kwam er een nieuwsbericht over de sluiting van het partnerschap met ErosNow, een populaire Indiase amusementsdienst. Momenteel lijkt het dat Leeco is niet van plan nieuwe smartphones op de Indiase markt te introduceren, zelfs als de laatst op de markt gebrachte apparaten constante firmware-updates ontvangen.

Het bedrijf heeft in september 2005 talloze medewerkers van het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum ontslagen Bangalore, terwijl de etablissementen van Mumbai e Nuova Delhi ze zullen rechtop worden gehouden met zo min mogelijk personeel.

Leeco-Le-Pro3-30


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.