LeEco: het Chinese bedrijf zal de Indiase markt niet verlaten

Een paar dagen geleden rapporteerden we het nieuws dat Leeco ha 85% geschoten van zijn werknemers in de Indiase fabriek.

Deze stap resulteerde in verschillende debatten tussen verschillende gebruikers en sommigen dachten dat het Chinese bedrijf binnenkort een van de belangrijkste smartphonemarkten in de wereld zou verlaten.Azië.

LeEco-logo

LeEco: het bedrijf is niet van plan de Indiase markt te verlaten

Gelukkig, Leeco heeft een officiële verklaring afgegeven waarin het tegenovergestelde wordt beweerd. Allereerst heeft de Chinese producent de licenziamento maar hij openbaarde dat hij niet van plan is om de Indiase markt, beschouwd als een van de meest strategische plaatsen voor de verkoop van zijn producten.

Naast deze informatie heeft het Chinese merk onthuld dat het de lancering voorbereidt van zijn nieuwste Smart TV in het land. Een vertegenwoordiger van het bedrijf heeft a onthuld Reuters die er momenteel zijn 80 medewerkers in de Indiase fabriek in vergelijking met ca. 350 dat waren er aan het einde van vorig jaar.

Deze hele situatie begon toen Jia Yuteing, CEO van LeEco, schreef een nota waarin hij waarschuwde voor een dreigende liquiditeitscrisis veroorzaakt door snelle expansie. Een voormalige werknemer, die altijd heeft gesproken Reuters, hij zei dat hij ontslag had genomen na 6 maanden sinds hij bij het bedrijf kwam omdat de brief hem had ontmoedigd.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.