Xiaomi Mi 5C wordt weergegeven op foto's met ondersteuning voor 4G FDD-LTE-netwerken

Lo Xiaomi Mi 5C is de eerste smartphone ter wereld worden verplaatst door een processor Surge S1 prodotto in-house da Xiaomi. Hoewel het wordt voorgesteld in China voor een aantrekkelijke prijs, gelijk aan 1.499-yuan (ongeveer 206 euro), de enige functie die niet naar verschillende gebruikers gaat, is dat deze niet alle netwerken van Chinese operatoren ondersteunt.

In feite ondersteunt de smartphone alleen de 4G LTE-netwerken di China Mobile en 2G-netwerken van China Unicom. Sommige gebruikers hebben echter manieren gevonden om de andere netwerken op de Xiaomi Mi 5C met de mogelijkheid om de normen te gebruiken 3G / 4G operator China Unicom.

Xiaomi Mi 5C FDD-LTE

Xiaomi Mi 5C: de smartphone zou binnenkort FDD-LTE-netwerken kunnen ondersteunen

Sommige gelekte foto's lekten in China toon een eenheid van de laatste telefoon van de Chinese fabrikant met een SIM China Telecom ingevoegd, wat ook het gebruik van het netwerk laat zien LTE. We herinneren u eraan dat de exploitant van China Unicom de norm ondersteunt FDD-LTE.

Xiaomi Mi 5C FDD-LTE

Lei Jun, CEO van Xiaomi, onthulde dat de processor Surge S1 het kan de basisband-ondersteuning verhogen via een update via OTA, dus op een dag kon de telefoon dehele Chinese netwerken daarom ook volledig compatibel zijn met Italiaanse operatoren.

Xiaomi Mi 5C FDD-LTE


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.