Een dag met de 4K + Yi Room, onze test door de MWC 2017!

Zoals al verwacht in de laatste paar dagen, al Mobile World Congress we voorbij gesprongen Yi Technology, een partnerbedrijf van Xiaomi die de beroemde heeft ontwikkeld en geproduceerd Yi Chamber en de nieuwe versies, naast Yi Ants, voor sommigen Gimbal en zelfs een drone.

We hebben de nieuwe voor een paar uur kunnen lenen Yi Room 4K + en spiegelloze Yi M1 (het artikel wordt binnenkort gepubliceerd), alleen om een ​​paar korte tests en tests te doen, omdat we het hebben over twee nieuwe producten die ons heel nieuwsgierig hebben gemaakt.

Een dag met de 4K + Yi Room, onze test door de MWC 2017!

De nieuwe Yi 4K + Het is een van de eersten Actie Cam in staat films opnemen in 4K naar 60 FPS Dankzij de nieuwe SoC Ambarella H2 maakte een 14 nanometers. De chipset is in staat om tweemaal het rekenvermogen te bieden in vergelijking met de vorige, waardoor het verbruik vrijwel onveranderd blijft dankzij het nieuwe productieproces.

De geïnstalleerde sensor is de Sony IMX377 da XMUMX megapixel, terwijl de batterij een eenheid is 1400 mAh. Eén is aanwezig touchscreen achtergrondscherm, A USB Type-C-poort en een elektronische beeldstabilisator, werkt ook in 4K maar tot 30 FPS.

Ook interessant zijn de spraakopdrachten, die echter op het voorbeeld dat aan ons werd gegeven niet actief en werkend zijn gevonden, omdat het een prototypen versie is. Voor de rest, erft het apparaat het hetzelfde lichaam van de voormalige Yi Room 4K, dezelfde toespraak voor het gewicht.

De actiekam is ons geleverd met de gimbal van het bedrijf, die afgelopen zomer werd aangekondigd en binnenkort een nieuwe opvolger zal ontvangen.

Dat gezegd hebbende, laten we u achter met een van de onze korte testvideo opgenomen in 4K naar 60 FPS met de nieuwe Yi 4K + in de Mobile World Congress om je deel te laten nemen aan de onmetelijkheid van dit evenement en van wat we doen, zie en leef in deze contexten. Goed zicht!

Eren