Vivo zou in Italië kunnen aankomen exclusief

vivo

Ik woon in Italië
OnePlus Nord N10

De komende jaren zullen die van de aanval van Chinese smartphonefabrikanten in Italië. Na het ondertekenen van een belangrijke commerciële overeenkomst met Qualcomm, Vivo het zou zich voorbereiden om op veel markten aan te komen, inclusief die in Italië.

Na Xiaomi ook Vivo in Italië?

Ik woon OPPO OnePlus

Laten we een stapje terug doen en doorgaan met de bestelling. In de afgelopen uren de producenten Xiaomi, Vivo ed OPPO hebben een overeenkomst getekend met de Amerikaanse chipmaker Qualcomm. Het cijfer in kwestie bereikt i 12 miljard en daarom is het duidelijk dat dit een beslist belangrijke stap is.

Daarom wordt verwacht dat de topspelers van de Chinese smartphonemarkt de meest vlijtige zullen gebruiken Qualcomm-chipset voor de volgende 3 jaar. De overeenkomst is niet bindend en daarom zullen 3-merken ook alternatieve oplossingen kunnen gebruiken, zoals die van MediaTek, maar in een kleiner aantal vergeleken met wat we tot nu toe hebben gezien.

Aan de andere kant zal de overeenkomst ook een soort van internationalisering voor de bovengenoemde smartphonefabrikanten mogelijk maken. Onderzoekend naar het onderwerp, komt onze bron zeer dicht in de buurt Vivo hij onthulde ons dat het merk kon aankomen Italië. Helaas zijn er geen indicatieve datums voor de landing in het prachtige land.

Vivo en OnePlus in Italië: en OPPO?

We weten niet eens wat smartphones zullen zijn die de producent in eerste instantie zou kunnen verkopen. Een interessante keuze zou kunnen zijn om te beginnen met apparaten van het scherm in 18: 9, zoals de trend van het moment wil. Onder deze is er de Vivo X20 en Vivo V7 +, die de nieuwste productportfolio van het merk vertegenwoordigen.

Nieuwsgierig geval dat van OPPO, een bedrijf dat al officieel in Europa was maar dat wel heeft verliet het continent de afgelopen maanden. Een infrastructuur die niet perfect was georganiseerd, zou hebben geleid tot de intrekking van het merk van ons continent. Deze overeenkomst zou echter kunnen melden OPPO in Europa en, waarom niet, ook in Italië.

Het nieuws is niet bijzonder verrassend, gezien de groeiende belangstelling van Chinese smartphone-makers in Europa. We moeten ook overwegen de naderende komst van Xiaomi in Italië en de al aangekondigde landen in Spanje met Meng me 2 e Mi A1, twee interessante apparaten die we misschien ook kunnen zien Italië.

[Su_app]