OnePlus 5T: ontgrendel bootloader, TWRP-herstel en root | Help

OnePlus

oneplus 5t

Niet verrassend, een paar dagen na de officiële lancering op de markt, de nieuwe OnePlus 5T kan er al op rekenen TWRP-herstel opgedragen en op een procedure voor ontgrendel de bootloader en haal de root-machtigingenOnePlus heeft vaak sympathie en openheid getoond tegenover de wereld van moddingen onafhankelijke ontwikkelaars hebben elkaar altijd beantwoord door de apparaten van het bedrijf te ondersteunen.

We herinneren eraan dat deze drie operaties een fundamentele voorwaarde zijn voor veel modding-procedures. De aanwezigheid van een aangepast herstel zoals de TWRPin het bijzonder staat het de flits van zip-pakketten toe die niet door de fabrikant zijn ondertekend (bijvoorbeeld ROM aangepast), terwijl root-rechten essentieel zijn om volledige controle over uw apparaat te hebben.

oneplus 5t

OnePlus 5T: ontgrendel bootloader, TWRP-herstel en root | Help

Bedenk dat OnePlus 5T het is verkocht met bootloader geblokkeerd e partitie Versleutelde datum. Hierdoor wordt de bootloader ontgrendeld zal leiden tot annulering van alle gegevens op het apparaat. We raden u daarom aan een back-up te maken voordat u verdergaat met de gids.

De tutorial voorziet in het gebruik van een handige batchbestand voor het automatisch uitvoeren van alle opdrachtregelbewerkingen die nodig zijn om de bootloader te ontgrendelen en het TWRP, terwijl de flits van SuperSU moet handmatig worden uitgevoerd met behulp van de notitie aangepaste herstel.

TWRP en root voor OnePlus 5T: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te worden uitgevoerd door gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met het modden van Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

forum logo

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (5T OnePlus-sectie). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Eren