Onze rugzak voor Kerstmis: hi-tech geschenkideeën - Klav's editie

Onze rugzak voor kerst: hi-tech cadeau-ideeën - Klav's Edition

Hoe zou ik de mijne moeten zijn hi-tech kerstrugzak? Voor de hele week vroeg ik mezelf, misschien op zoek naar inspiratie in de ideeën van de andere jongens in de redactie, maar uiteindelijk zei ik tegen mezelf: "Hé, rijd met een rugzak en reis op de media (zelfs 3 / 4 uur per dag) van 15 jaar, tenminste 2 / 3 nachten per week komen niet thuis om te slapen ...het is jouw rugzak die je graag zou willen hebben met Kerstmis!'.

En dat klopt, de rugzak die ik aanraad is van mij, geschikt voor al diegenen die, net als ik, vaak reizen (zelfs voor korte afstanden) of die een halve nacht weg moeten blijven zonder al te veel rommel (of misschien voor diegenen die hulp nodig hebben voor een cadeau-idee, aangezien er geen poco)!

Hoogwaardige geschenkideeën voor kerst: de selectie van Claudio

BACKPACK

American Tourister Pikes Peak 23L

De rugzak die ik ongeveer een jaar per dag gebruik, is deAmerican Tourister Pikes Peak van 23 liters. Het ding dat ik het leukst vind aan deze rugzak is de baseren, semi-rigide en rechthoekig. Dit stelt me ​​in staat de kleding onderaan beter te positioneren en geleidelijk bovenop al het andere te rusten, altijd alles in orde te houden. In dit gedeelte van de rugzak zijn er ook een tabletvak en een zakken voor pennen / documenten. De achterkant van de rugzak bestaat uit één notebookvak (tot 15 ″) en uit één "geheime" zak (je ziet in de afbeelding hierboven, de eerste van rechts) waar ik meestal de powerbank of een van mijn twee smartphones neerzet als ik rondloop.

Prijs: 49 euro
Winkel voor aankoop: eBay

SMARTPHONE

Xiaomi Mi MIX 2

De smartphone die ik graag in mijn rugzak zou willen hebben en die, helaas, er nog niet is, is het Xiaomi Mi Mix 2. Ik weet het, de fotografische industrie is niet op het niveau van de andere toppen, maar deze keuze is in de eerste plaats een kwestie van smaak, de Mix-serie van Xiaomi die ik te veel leuk vind, dit wordt niet besproken. De rest zal voor al het andere zorgen Snapdragon 835, het display van 5.99 inch en MIUI met zijn vele aanpassingsmogelijkheden!

Prijs: 420 euro (6 / 64 GB)
Coupon: ITBF029
(actief op het moment van publicatie)
Winkel voor aankoop: GearBest

HEADPHONES

xiaomi mi hybride pro hd

Ondanks de voorkeur voor het gehoor, draag ik de mijne altijd bij me Xiaomi Hybrid Pro HD, waar ik bij ben gekomen oordopjes in schuim van KLIM die ik op Amazon heb gekocht poco lang geleden, voor Verhoog verder de isolatie en het comfort (en ook om een ​​vleugje kleur te geven!). De kwaliteiten van deze hoofdtelefoons zijn bij iedereen bekend, vooral in verhouding tot hun prijs. Als je ze niet kende, nodig ik je uit om te lezen qui onze beoordeling!

Prijs: 18 euro (Vaak tegen gereduceerde prijs op GizDeals)
Winkel voor aankoop: GearBest

powerbank

Powerbank RAVPower van 20.100 mAh

Ik ben altijd in de buurt en kan er niet aan denken om een ​​van mijn twee smartphones opnieuw op te laden, dus heb ik er een tijd geleden een gekocht RAVPower van 20.100 mAh met 3.0 QC-certificering en ik voel me geweldig, 2 USB-poorten voor het opladen zijn ze genoeg voor mij en de mogelijkheden van kan worden opgeladen met een Type-C het is niet te onderschatten.

Prijs: EUR 39.99 (vaak tegen een gereduceerde prijs op GizDeals Amazon)
Winkel voor aankoop: Amazone

LUIDSPREKER BLUETOOTH

BlitzWolf BW-F4

Ik draag het al een tijdje, ik heb het over de spreker Blitzwolf BW-F4, een van de eerste die ik heb besproken. Compacte afmetingen, prijs niet prohibitief en een zeer gebalanceerd geluid ze hebben het niet aan mij overgelaten, ik draag het altijd bij me.

Prijs: 37.75 euro
Kortingsbon: c7b62c
(Actief ten tijde van publicatie)
Winkel voor aankoop: Banggood

GAMING

Ipega Bluetooth Gamepad - Itech Backpack

Wat moet ik doen als ik stop met het geven van kortingsbonnen aan iedereen? Nee, je praat niet echt over slapen! Eenmaal in bed neem ik de smartphone, het IPEGA Bluetooth-gamepad dat ik van GearBest heb gekregen en begin ik eindeloze sessies van mobiel gamen. Slapeloosheid neemt me mee.

Prijs: 11 euro
Waardebon: 29IPGIT (Actief ten tijde van publicatie)
Winkel voor aankoop: GearBest

OPMERKINGEN

notebook Notes

We zouden ook in het digitale tijdperk leven, maar Ik kan geen handgeschreven notities opgeven. Precies om deze reden heb ik ervoor gekozen om in deze hi-tech rugzak iets in te voegen dat misschien wel hi-tech is: papier en pen. Ik verander bijna altijd het type notebook, maar de laatste tijd heb ik een aantal aankopen op Amazon gecombineerd notepad A5-formaat door Leitz, functioneel en esthetisch. Schrijven? Ik kon alles gebruiken, maar zelfs ik viel en kocht de pen van Xiaomi!

Prijs: 3.99 euro
Winkel voor aankoop: Amazone

Dit was mijn persoonlijke (en echte) selectie voor een hi-tech rugzak, ik hoop dat het nuttig zal zijn voor sommige cadeau-ideeën of voor sommige persoonlijke aankopen! Mocht u advies of ondersteuning nodig hebben met betrekking tot uw aankopen, aarzel dan niet om u te registreren naar de GizDeals-groep, waar we elke dag over praten en nog veel meer!

[Su_gizdeals]

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.