Onze rugzak voor kerst: hi-tech cadeau-ideeën - Leonardo Edition

Kerstrugzak Leonardo

Hoewel velen van jullie willen vermijden om dit discours aan te pakken, is het tijd om met de realiteit om te gaan: het Kerstmis nadert en tempo om geschenken te maken scherpt meer en meer. Om deze reden is het goed voor te bereiden op voorhand en slim te zijn om de chaos die de laatste week domineert voor de kerstvakantie te vermijden. In feite, met onze adresboek Kerstrugzakken we willen u advies geven over hoe verwijder de geschenkenlijst vanuit het comfort van thuis dankzij de oplossingen aangeboden door online winkels!

Vandaag hebben we het over de mijn hi-tech rugzak, inclusief alle apparaten die ik voornamelijk op het werk gebruik en die ik tijdens mijn werk bijhoud evenementen o beurzen in heel Europa. Ik verwacht onmiddellijk dat mijn lijst zal draaien om producten praktisch, compact e functioneel, om gemakkelijk onderweg te kunnen worden vervoerd, maar zonder concessies te doen aan de prestaties.

Hi-Tech cadeau-ideeën voor Kerstmis: Leonardo's selectie

BACKPACK

OnePlus-rugzak-gray-morandi

Als GabrieleIk heb de nieuwe rugzak ook een paar maanden gebruikt OnePlus. De redenen die me ertoe hebben gebracht om er voor te kiezen, zijn in wezen gerelateerd aan de zijne uitvoerbaarheid en de kleuren een beetje hipster. Dankzij de vele compartimenten is het perfect om al onze objecten adequaat te scheiden. Dankzij de grote capaciteit en de draagtas is dit bovendien de perfecte bagage voor evenementen van 1 nacht door Europa!

Prijs: 79 euro
Winkel voor aankoop: OnePlus

SMARTPHONE

Eren 9

Eren 9 hij verbaasde me praktisch vanuit elk oogpunt en is momenteel de mijne dagelijkse bestuurder. Waarom? In de eerste plaats is het ongelooflijk responsief, compact, met een zeer snelle vingerafdruksensor vooraan, een geweldige camera en een goede autonomie (een fundamenteel punt). Maar wat u kunt overtuigen, is ook van u uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Vertel je vrienden: koop een top van het assortiment minder dan 400 euro met de uitstekende garantie aangeboden door Amazone het is niet langer onmogelijk!

Prijs: 371 euro
recensie
Winkel te koop: Amazon

NOTEBOOK

 

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

Ook hierin wilde ik me op één concentreren vedergewicht, Of het Xiaomi Mi Notebook Air 13.3. Inderdaad, met slechts een gewicht 1.28 kg is de perfecte workmate voor degenen die altijd onderweg zijn. Laat je niet misleiden door deze gegevens omdat het een processor is om het te verplaatsen Intel Core i5 di 6 ° generatie, videokaart GeForce GT 940MX256 GB van SSD e 8 GB RAM. Kortom, je zult begrepen hebben, dit is een praktisch en functionerend notebook, zelfs bij het bewerken van video's!

Prijs: 618 euro (vaak aangeboden op GizDeals tot 50 / 100 euro minder)
recensie
Winkel voor aankoop: GearBest

powerbank

Anker PowerCore

Voor de powerbank vertrouwde ik op het briefje Anker PowerCore, A 20100 mAh in een beslist lichaam compact. Dank ook aan zijn rkwaliteit / prijsbijdrage, het Chinese merk is een garantie op dit gebied.

Prijs: 25.99 euro
Winkel te koop: Amazon

OPLADENDE HUB

Anker PowerPort

Dit is een element fundamenteel voor mijn hi-tech rugzak, beide omdat het me toestaat mijn notebook op te laden Xiaomi, en omdat, dankzij de aanwezigheid van anderen 4 USB-poorten, kan ik alle andere apparaten opladen die ik bij me heb. Met dit oplaadpunt (of zelfs een oplader voor op het bureau) u kunt afscheid nemen van alle feeders die zich in uw rugzak bevinden!

Prijs: 34.99 euro
recensie

Winkel te koop: Amazon

HEADPHONES

Xiaomi Hybrid Pro HD

Hoogstwaarschijnlijk le Xiaomi Hybrid Pro HD zij zullen van mij zijn Kerstcadeau, of misschien is het beter om het een "kleine gedachte" te noemen, aangezien de kosten echt belachelijk zijn voor de kwaliteit dat aanbod. Op dit moment gebruik ik een hoofdtelefoon die van tijd tot tijd op kantoor komt, maar ik besloot mijn stabiliteit te vinden in deze oortelefoons geproduceerd door Xiaomi!

Prijs: 18 euro (vaak aangeboden tenzij op GizDeals)
Winkel voor aankoop: GearBest

BONUS

Drone YK017C RC Mini

Hier zijn we eindelijk bij laatste bonus waar ik een ongebruikelijke keuze breng in vergelijking met mijn collega's in de #GizFamily. Mijn keuze valt eigenlijk op één dar die ik een paar dagen geleden kocht tijdens de Eén dag (11.11). Vanzelfsprekend hebben we het over een extreem kleine en speelgoedachtige drone, maar hij is perfect om in je rugzak te passen en bij elke gelegenheid bij je te hebben. Ik vind het een beetje zoals het voetbal in de auto: het kan altijd handig zijn!

Prijs: 18 euro (vaak aangeboden tenzij op GizDeals)
Winkel voor aankoop: GearBest

Dit was het laatste perfecte product voor één hi-tech rugzak di Kerstmis in de naam van uitvoerbaarheid en funzionalità. Ik hoop dat ik je een aantal interessante ideeën heb gegeven voor een aantal cadeaus om aan je vrienden of familieleden te geven.

Laat me weten wat je denkt en wat je mijn lijst zou vervangen. Laten we samen praten, als je wilt, in de GizDeals-groep over 1600-gebruikers. In de komende dagen zal het andere personeel je hun selectie van hi-tech rugzakken aanbieden voor Kerstmis!