OnePlus 5T: de navigatiebalk uitschakelen | Help

oneplus 5t

In apparaten Android veel van de gebruikservaringen zijn gebaseerd op de aanwezigheid van de navigatiebalk die met zijn drie knoppen (achter, menu en thuis) een intuïtief gebruik van onze smartphones mogelijk maakt. op OnePlus 5T dit element is software, kan niet gemakkelijk worden uitgeschakeld en neemt het onderste deel van het scherm in beslag 18:9.

De meest slimme gebruikers konden de aanwezigheid van deze balk echter invasief vinden en proberen een gebarengebaseerde benadering te gebruiken (iemand denkt erover na iPhone X?). In de handleiding van vandaag laten we u zien hoe u dit item kunt uitschakelen en zullen we een app voorstellen waarmee u uw favoriete gebaar kunt instellen.

oneplus 5t

OnePlus 5T: de navigatiebalk uitschakelen | Help

De procedure omvat het wijzigen van de build.prop, alleen mogelijk dankzij de root-machtigingenen het gebruik van Xposed e Magisk. Ondanks dat de voorwaarden niet bepaald triviaal zijn, is de gids eigenlijk heel eenvoudig en kost het tijd om twee apps te installeren en een paar keer opnieuw op te starten.

Schakel de navigatiebalk op OnePlus 5T uit: de gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te worden uitgevoerd door gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met het modden van Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

forum logo

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (5T OnePlus-sectie). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Eren