LeEco Le Max 2 (x820 - x829): hier is de GizROM 2.0 op 28s-firmware!

gizrom-gidsen

Na het vrijgeven van de GizROM 2.0 gebaseerd op de nieuwe firmware 28s voor de 2 Pro, we zijn verheugd om de nieuwe release van de ROM "made in GizChina.it" ook voor de oudere broer, de Leeco Le Max 2!

Het GizChina ROM-project, we herinneren het ons, werd geboren om "een beetje Italianness" te brengen in de wereld van oosterse firmware om een ​​gebruikerservaring te bieden die dichter bij de verwachtingen van westerse gebruikers ligt. Dit alles uiteraard met het oog op prestaties, stabiliteit, vloeibaarheid en autonomie. Hier zijn alle details van de GizROM 2.0 voor Le 2 Max, compatibel met de modellen x820 e x829!

leeco le max 2

LeEco Le Max 2 (x820-x829): hier is de 2.0 GizROM op 28s-firmware!

De nieuwe GizROM, zoals in het geval van de 2 Pro-versie, overgenomen van de Chinese basis van de 28optimalisatie van GPS-verbruik en veel van de nieuwe functies die zijn geïntroduceerd. Een van de meest interessante herinneren we ons in het bijzonder de nieuwe automatische groepering van applicaties, de het opnieuw bezoeken van de interface en perfectie van de camera.

Aan deze kenmerken zijn onze veranderingen toegevoegd: het is geïntegreerd Spectrum, stel de installatie in van ViperFXoptimaliseerde het systeem, bijgewerkt Magisk en verder de GPS-sectie herzien.

GizROM 2.0 voor LeEco Le Max 2

forum logo

De officiële discussie over GizROM 2.0 voor LeEco Le 2 Max x820 en x829 gebaseerd op 28s-firmware beschikbaar is op ons forum, waar u ook de. kunt vinden installatiehandleiding en eventuele rapporten of updates. Voor de download verwijzen we in plaats daarvan naar portaal gewijd aan het project. Feedback en suggesties zijn, zoals altijd, welkom.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Eren