OnePlus lanceert een enquête: welke materialen zijn het beste op smartphones?

OnePlus

OnePlus One
Smart Life

Altijd geweest OnePlus het is nogal attent en staat open voor de mening van zijn gebruikers. Een groot deel van zijn bekendheid, naast het discours "prijs / kwaliteit", komt voort uit de kracht van de gemeenschap. In dit opzicht heeft het team van het bedrijf da poco lanceerde een overzicht gerelateerd aan materialen van een smartphone.

Het lot van OnePlus 6 kan van deze enquête afhankelijk zijn

onderzoek oneplus

Het is echter geen kwestie van een overzicht elke. Wat is een betere manier om de smaak en de wensen van je fans te ontdekken als je ze niet rechtstreeks vraagt? Dat is de reden waarom achter deze vragen het ontwerp van de volgende verborgen zou kunnen blijven OnePlus 6. Waarschijnlijk werkt het bedrijf al aan de smartphone, ook gezien het zeer kleine aantal modellen om jaarlijks aan te werken.

Naast speculaties presenteert de vragenlijst ons de volgende vraag: wat is het beste smartphonemateriaal? Vanzelfsprekend heeft de vraag betrekking op de achterkant van het apparaat, in het verleden een onderscheidend element van OnePlus. Denk maar aan het eerste en iconische OPO en de textuur Zandsteenen niet te vergeten OPX en de variant in aardewerk.

Kortom, als u diep in uw vel zit, wilt u een volgende OnePlus-smartphone in glas of bepaalde materialen zoals hout o kevlar, je hoeft alleen maar de enquête te beantwoorden beschikbaar via deze link.

[Su_app]