Xiaomi Mijia Review 360 IP Camera: all-round beveiliging

Xiaomi Mijia 360 ° IP Camera beoordeling

De domotica-sector van de afgelopen jaren is aanzienlijk in overweging genomen. Verschillende slimme systemen zijn in staat om, vooral op kleine huizen, een beveiligingsdekking te bieden die heel dicht bij de professionele is. deze Xiaomi Mijia 360 ° IP-camera Het is een van de meest overtuigende antwoorden, ook al is er een negatieve kant. Ontdek het in de onze recensie.

Xiaomi Mijia 360 ° IP Camera Review

Unboxing

In het pakket vinden we de volgende apparatuur:

  • Xiaomi Mijia 360 IP-camera;
  • voeding van 5V 2A;
  • microUSB-kabel;
  • set voor wandmontage;
  • handleiding in het Chinees.

Ontwerp- en constructiekwaliteit

De afmetingen van de Xiaomi Mijia 360 ° IP-camera ze zijn compact: 11.8 8 x x 8 cm en heeft een gewicht van 239 g. Het lichaam is helemaal in polycarbonaat en hoewel het materiaal niet is verfijnd, is het nog steeds van uitstekende kwaliteit. Het buigt niet, kraakt niet en wat het oplevert is alleen maar lichtheid.

De vormen van deze camera zijn zacht en afgerond. Dit betekent twee dingen: ten eerste, het past zich gemakkelijk aan verschillende omgevingen aan. Bovendien zal het in de loop der jaren een grotere charme behouden dan die vierkante vormen, misschien aanvankelijk aantrekkelijk, maar die in de loop van de tijd snel groeien.

Hardware- en softwarecompartiment

De Xiaomi Mijia 360 IP-camera is compatibel met beide met Android dat ed iOS. De officiële app is echter niet veel geoptimaliseerd voor het internationale publiek, zowel qua instellingen als qua vertalingen. We adviseren u om direct hetvertaalde app van het team van MIUI Italië. Op het moment van de eerste set-up wordt u gevraagd welke server u moet kiezen: selecteer de optie "China"Om verbindingsproblemen te voorkomen.

Structureel gezien heeft deze IP-camera de mogelijkheid om te roteren en op te nemen langs dehorizontale as aan 360 °, terwijl op dat verticale 115 °. Aan de voorkant is er de microSD-slot waardoor je direct bestanden kunt opslaan en niet noodzakelijkerwijs op smartphones.

Op audioniveau hebben we er een spreker in de rug en a microfono vooraan door de kwaliteit zeer overtuigend. Video-opname wordt aangeboden door een CMOS-sensor die opneemt in MPEG-4-formaat met een resolutie 720p en een framerate gelijk aan 15 fps. Er zijn ook infrarode LED's die de visione notturna.

Videokwaliteit

La videokwaliteit geregistreerd is goed, met name wat betreft de visione notturna die een dekking heeft tot 9 m. Ook discreet messa een fuoco nacht wat ongeveer 5 seconden vereist om het onderwerp correct te belichten en het gebeurt vaak dat de film wordt versneld.

Xiaomi Mijia 360 IP Camera Review - Conclusies en prijs

La Xiaomi Mijia 360 ° IP-camera in het algemeen overtuigt het, vooral in relatie tot de prijs waartegen het wordt aangeboden, dat ronddwaalt tussen de 30 / 40 euro su goede bang. Ook als u tijd moet verspillen voor de juiste installatie van de applicatie.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.