Huawei P Smart: hoe TWRP te installeren en root te worden | Help

huawei p slimme beoordeling

Anche per Huawei P Smart (Hier onze review), al bekend op de Chinese markt hoe Huawei Geniet van 7S, er is een versie van het TWRP-herstel. Ontwikkel voor het apparaat van de Chinese gigant op basis van SoC Kirin, onthoud, het is nooit eenvoudig en deze eerste niet-officiële uitgave van het gebruik van de nootherstel is zeker niet zonder kritiek, maar de meest ervaren modding-enthousiasten kunnen het nog steeds gebruiken voor verkrijg root-rechten!

Hoe TWRP en root te installeren op Huawei P Smart | Help

De aanwezigheid van een aangepast herstel zoals TWRP is van fundamenteel belang voor tal van procedures modding. Dankzij dit kunnen we in feite installeren zip ongetekend door de fabrikant zoals aangepaste ROM's, mods en pakketten die i root-machtigingen: om dit laatste resultaat te verkrijgen in de loop van de gids zullen we in het bijzonder gebruiken Magisk. Helaas bleek Substratum niet compatibel met het apparaat (poort naar bootloop).

huawei p slimme beoordeling

De TWRP-flitsprocedure omvat het gebruik van fastboot, dat systeembreed op de pc moet worden geïnstalleerd en een paar opdrachtregelinstructies. Zoals de Chinese reus zijn apparaten verkoopt met bootloader geblokkeerdu moet echter de officiële ontgrendelingsprocedure volgen voordat u de flitser probeert te gebruiken. Als aan deze voorwaarde is voldaan, duurt het hele proces enkele minuten en een beetje aandacht om te volgen.

TWRP en root voor Huawei P Smart: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te worden uitgevoerd door gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met het modden van Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

forum logo

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (afdeling Huawei P-serie). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Eren