Meizu 15 Plus: nieuwe foto's van vivo en datum van indiening | geruchten

meizu 15 plus

Dankzij hun uiterlijk op de bank van TENAA-certificering, de mist die omringde Meizu 15Meizu 15 PlusMeizu 15 Lite het is ontrafeld. Tot vandaag, met deze nieuwe foto's van vivo die ons de smartphone en de hogere variant van naderbij laat zien. Buiten dat, zou een verondersteld beeld ook het familielid onthullen presentatiedatum.

Meizu 15 en Meizu 15 Plus op deze foto's

Zoals gesuggereerd door GizmoChina, het lanceringsevenement zou tegen het einde van de maand gehouden kunnen worden, met de 29 april als mogelijke lanceringsdag. Er is niet veel bewijsmateriaal om dit te weerleggen, maar gezien de vele lekken, zou het niet lang moeten duren voordat ze op de markt komen.

In dit opzicht zien we in de bovenstaande afbeeldingen Meizu 1515 Plus zij aan zij, met vormen in alle opzichten identiek aan die geopenbaard door TENAA. Dit betekent dat er altijd een vormfactor in zit 16:9 maar met hele kleine frames, zo niet even randloos. Het verhogen van de helderheid van de opnamen markeert het nieuwe mBack-knop, die met bijna zekerheid ook de sensor ID.

meizu 15 plus

In het bovenste gedeelte zien we de selfie camera, perfect gepositioneerd in het midden van het frame om een ​​bepaalde esthetische symmetrie na te bootsen. Als u het volledige gegevensblad van de 3-apparaten wilt weten, we verwijzen naar het betreffende artikel.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.