Elephone U Pro: hoe ontgrendel je de bootloader en krijg je de root | Help

Elephone U PRO
Smart Life

Op ons YouTube-kanaal hebben we onlangs een vergelijkende video gepubliceerd waarin we de app van de stockcamera hebben vergeleken Elephant U Pro (die tijdens de fase niet indruk op ons maakte recensie) met de Google Camera. Het is echter noodzakelijk om de gigantische camera van Mountain View te installeren en te gebruiken om de camera te installeren en te bedienen Camera2API, die op hun beurt alleen kan worden ingeschakeld met bootloader ontgrendeld en vergunningen van wortel. In de handleiding van vandaag laten we u zien hoe u i kunt krijgen root-machtigingen met Magisk op Elephone U Pro!

Elephone U Pro: hoe ontgrendel je de bootloader en krijg je de root | Help

Toegang tot root-machtigingen, we herinneren je eraan, geeft de gebruiker de volledige controle over hun apparaat, kleine veranderingen en handelt ook in de systeem-apps (bijvoorbeeld voor verwijder de bloatware).

Elephant U Pro

De procedure die we in deze handleiding zullen gebruiken, zorgt voor het ontgrendelen van de bootboot-opstartboot gevolgd door een flits in de EDL-modus. Omdat deze bewerkingen zullen leiden tot het formatteren van het geheugen van de telefoon, raden we aan een back-up te maken voordat u de procedure start.

Root voor Elephone U Pro: de complete gids

BELANGRIJK: De procedure die wordt beschreven in deze handleiding bevat complexe bewerkingen die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te worden uitgevoerd door gebruikers die een goede ervaring hebben opgedaan met het modden van Android. Het personeel van GizChina.it kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan het apparaat.

forum logo

Je kunt de complete gids vinden op ons forum (afdeling elefoon). We nodigen u ook uit om deel te nemen aan de discussie en op de hoogte te blijven van updates over de procedure.

[Su_app]